Hold the Dark: Όλα βαδίζουν σε λεπτό πάγο στο σκοτεινό θρίλερ του Jeremy Saulnier

Ο δημιουργός του ‘Green Room’ σκηνοθετεί τους Jeffrey Wright και Alexander Skarsgard
18 Αυγούστου 2018 13:38
Hold the Dark: Όλα βαδίζουν σε λεπτό πάγο στο σκοτεινό θρίλερ του Jeremy Saulnier

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργια στιγμιότυπα και την πρώτη αφίσα του Hold the Dark, του νέου ανατριχιαστικού θρίλερ που φέρει την υπογραφή του Jeremy Saulnier, του ταλαντούχου δημιουργού του Blue Ruin (2013) και του Green Room (2015).

Στο εν λόγω project το σενάριο του οποίου επιμελήθηκε ο Macon Blair, ο Saulnier μας μεταφέρει στην βόρεια Alaska, με τον Jeffrey Wright (Westworld) και τον Alexander Skarsgard (Big Little Lies) να πρωταγωνιστούν σε μία κινηματογραφική μυθοπλασία για γερά νεύρα.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στον ‘Russell Core’ (Wright), έναν φυσιοδίφη και ειδικό ερευνητή πάνω στους λύκους, ο οποίος ταξιδεύει στην άλλη άκρη του κόσμου, στους παγωμένους τόπους της Alaska, για να βοηθήσει την ‘Medora Slone’(Riley Keough), μία νεαρή μητέρα να βρει την αγέλη των λύκων που κατασπάραξαν τον γιο της. Στην προσπάθειά τους αυτή, αναπτύσσεται ένα περίεργο και επικίνδυνο δέσιμο μεταξύ των δύο αυτών μοναχικών ψυχών. Όταν όμως ειδοποιείται για τον θάνατο του παιδιού και επιστρέφει εσπευσμένα από το Ιράκ ο σύζυγος της εν ονόματι ‘Vernon’(Skarsgard), τα πράγματα παίρνουν μία αναπάντεχα φρικτή τροπή, με έναν κύκλο βίας να ανοίγει μέσα στο ψυχρό σκοτάδι της άγριας φύσης.

Το Hold the Dark αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα, στο φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, ενώ έπειτα θα βγει και στην πλατφόρμα του Netflix στις 28 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και την αφίσα: