"Widows" trailer: Ο Steve McQueen στήνει ένα μεγάλο κόλπο στο σινεμά

Με την Viola Davis να ηγείται μίας ληστείας οργανωμένης από τέσσερις χήρες
17 Αυγούστου 2018 12:40

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Widows, το επερχόμενο θρίλερ του Steve McQueen (12 Years a Slave, Shame, Hunger) όπου παρελαύνουν διάσημα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος, με πρώτο αυτό της βραβευμένης με Όσκαρ, Viola Davis.

Η διάσημη ηθοποιός υποδύεται την ‘Veronica’, μία γυναίκα που έχασε πρόσφατα τον σύζυγό της (Liam Neeson) και ενώνει τις δυνάμεις της μαζί με άλλες τρεις χήρες, των οποίων οι αποθανόντες πια σύντροφοι, σκοτώθηκαν επίσης με βίαιο τρόπο. Πρέπει, λοιπόν, όλες μαζί να ξεπληρώσουν το χρέος που τους άφησαν οι εκλιπόντες, καθώς οι πιστωτές τους ούτε χαρίζονται, ούτε πρόκειται να αφήσουν αυτήν την ιστορία να λήξει αναίμακτα.

Ο δημιουργός της ταινίας επεξεργάστηκε το σενάριο μαζί με την συγγραφέα του “Gone Girl”, Gillian Flynn. Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι Regency Enterprise, 20th Century Fox και η See-Saw Films.

Σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε ακόμη τις: Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki και η Cynthia Erivo, ενώ στο πλάι τους παίζουν και οι Colin Farrell, Brian Tyree Henry, Daniel Kaluuya, Garret Dillahunt, Carrie Coon, Jacki Weaver, Jon Bernthal, Manuel Garcia-Rulfo, και ο Robert Duvall.

Το Widows το οποίο θα κάνει ένα πέρασμα στο Φεστιβάλ του Τορόντο πριν προβληθεί στο φετινό Φεστιβάλ του Λονδίνου στις 10 Οκτωβρίου, θα διανεμηθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: