Αποκαλύφθηκε η πρώτη φωτογραφία της Liu Yifei στο Mulan

Ιδού η ηρωίδα του live-action reboot της κλασικής animated ταινίας της Disney
14 Αυγούστου 2018 17:34
Αποκαλύφθηκε η πρώτη φωτογραφία της Liu Yifei στο Mulan

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, η Disney έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο στιγμιότυπο της Liu Yifei, της πρωταγωνίστριας της live-action διασκευής Mulan, δηλαδή του ομώνυμου κλασικού παραμυθιού της που βγήκε το 1998.

Η καινούργια ‘Hua Mulan’ της φρέσκιας κινηματογραφικής μεταφοράς που ετοιμάζεται, φιλοδοξεί να γράψει την δική της ιστορία στην μεγάλη οθόνη. Θα δούμε λοιπόν, να ζωντανεύει ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων της Disney, και να κατατάσσεται στον αυτοκρατορικό στρατό της Κίνας, μεταμφιεζόμενη σε άντρα πολεμιστή προκειμένου να γλιτώσει ο πατέρας της από την υποχρεωτική επιστράτευση που γίνεται για την αναχαίτιση της επίθεσης των Βόρειων εισβολέων.   

Το cast συμπληρώνουν οι: Jet Li (The Expendables films, Unleashed, Romeo Must Die), Donnie Yen, Utkarsh Ambudkar (Pitch Perfect), Jason Scott Lee (Dragon: The Bruce Lee Story, The Jungle Book, Hidden Dragon: Sword of Destiny), Gong Li (Memoirs of a Geisha, Miami Vice, Hannibal Rising), Yoson An, Ron Yuan, Xana Tang και ο Chum Ehelepola.

Την σκηνοθεσία του έργου υπογράφει η Niki Caro, ενώ το σενάριο θα επιμεληθούν οι Rick Jaffa και Amanda Silver.Το κομμάτι της εξωτερικής παραγωγής συντονίζουν οι: Jason Reed, Chris Bender, Jake Weiner, Bill Kong, Tendo Nagenda και η Jessica Virtue.

Τα γυρίσματα του Mulan θα πραγματοποιηθούν στην Νέα Ζηλανδία και στην Κίνα, ενώ αναμένεται να διανεμηθεί στο σινεμά τον Μάρτιο του 2020. Παρακάτω έπεται η σχετική λήψη: