The Nun: Το νέο trailer και η αφίσα μας ξυπνούν μνήμες από τον "Εξορκιστή"

Κάτι απίστευτα σατανικό στοιχειώνει τους διαδρόμους ενός μοναστηριού
13 Αυγούστου 2018 17:17
The Nun: Το νέο trailer και η αφίσα μας ξυπνούν μνήμες από τον

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Warner Bros. Έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer και αφίσα για το The Nun, το φρέσκο spinoff που διευρύνει κι άλλο το κινηματογραφικό σύμπαν τρόμου του The Conjuring.

Στο εν λόγω μεταφυσικό θρίλερ την σκηνοθετική κλακέτα κρατάει ο Corin Hardy, ενώ καθήκοντα παραγωγού έχει αναλάβει ο δημιουργός James Wan και ο Peter Safran. Το σενάριο ετοίμασε ο Gary Dauberman.

Το φιλμ επικεντρώνεται σε έναν ιερέα που φέρει ένα βαρύ φορτίο στις πλάτες του από τα περασμένα, και σε μία δόκιμη μοναχή που έχοντας εξουσιοδοτηθεί από την Εκκλησία του Βατικανού μεταβαίνουν σε ένα μοναστήρι στην Ρουμανία για να εξακριβώσουν τα αίτια θανάτου μίας άλλης καλόγριας που φέρεται να διέπραξε αυτοκτονία. Οι δύο ήρωες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν έναν σατανικό εχθρό που εμφανίζεται στους ανθρώπους της μονής με την όψη μίας αποκρουστικής μοναχής, επιζητώντας να φέρει το απόλυτο κακό εντός των τειχών του ιερού εκείνου τόπου.

Το cast συγκροτούν οι: Demian Bichir (A Better Life), Taissa Farmiga (American Horror Story), Jonas Bloquet (Elle), Charlotte Hope (Game of Thrones), Ingrid Bisu (Toni Erdmann), και η Bonnie Aarons που επανέρχεται στον ρόλο του παραπάνω φρικιαστικού δαίμονα.

Η αυλαία του The Nun έχει οριστεί να ανοίξει στις Η.Π.Α. στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθούν το σχετικό trailer και η αφίσα: