Mary Poppins Returns: Η Emily Blunt είναι πιο εύθυμη από ποτέ στο νέο στιγμιότυπο!

Χορεύει στους δρόμους του Λονδίνου ως η πιο απίθανη νταντά του κόσμου!
12 Αυγούστου 2018 11:35
Mary Poppins Returns: Η Emily Blunt είναι πιο εύθυμη από ποτέ στο νέο στιγμιότυπο!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Walt Disney Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργια φωτογραφία από τα γυρίσματα της κωμωδίας-μιούζικαλ  Mary Poppins Returns, το sequel που σκηνοθετεί ο υποψήφιος από την Ακαδημία Rob Marshall (Into the Woods, Chicago) δίνοντας μία δυναμική ώθηση στο διάσημο franchise που ξεκίνησε από το 1964, όταν δηλαδή τότε γνωρίσαμε την Julie Andrews ως την πιο cool νταντά του πλανήτη.

Στον ρόλο της ‘Mary Poppins’ αυτή τη φορά βλέπουμε την Emily Blunt (A Quiet Place,The Girl on the Train, Sicario), μέσα από την οποία θα αναβιώσει μία από τις πιο αγαπημένες live-action φυσιογνωμίες της Disney.

Η υπόθεση του έργου τοποθετείται χρονικά την δεκαετία του 1930 στο Λονδίνο, και εστιάζει στην οικογένεια των Banks που καλούνται να διαχειριστούν μία πολύ δυσάρεστη απώλεια. Ο Michael (Ben Whishaw) και η Jane (Emily Mortimer) έχουν μεγαλώσει πια, με τον πρώτο να έχει αποκτήσει τρία παιδιά μένοντας μαζί με την οικονόμο τους, την Ellen (Walters) στην οδό Cherry Tree Lane.

Η αινιγματική όμως νταντά Mary Poppins (Blunt), με την ισχυρή της θέληση και μαζί με τον πρόσχαρο φανοκόρο φίλο της, τον Jack (Lin-Manuel Miranda), θα χρησιμοποιήσει τις μαγικές της δυνάμεις για να ξαναφέρει την αισιοδοξία και την ζωντάνια μέσα σ’ εκείνη την κατοικία, θυμίζοντας στους ενοίκους της όλα εκείνα για τα οποία αξίζει να ζει και να προσπαθεί κανείς.

Το cast συμπληρώνουν οι: Julie Walters (Harry Potter movies), Meryl Streep (The Post), Colin Firth (The King’s Speech), Angela Lansbury, David Warner, Angela Lansburry, Pixie Davies (Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children), Nathanael Saleh (Game of Thrones), Joel Dawson, και ο Dick Van Dyke.

 

Το Mary Poppins Returns έχει δρομολογηθεί να κάνει το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α. για τις 25 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί η σχετική λήψη: