Ο Schwarzenegger προπονεί σκληρά τον νέο Εξολοθρευτή! (φωτό)

Ετοιμάζει τον Gabriel Luna για το Terminator 6
11 Αυγούστου 2018 15:38
Ο Schwarzenegger προπονεί σκληρά τον νέο Εξολοθρευτή! (φωτό)

Όσο συνεχίζονται τα γυρίσματα του Terminator 6, καθώς ήδη έχουμε ήδη δει φωτογραφίες από το πλατό με την Mackenzie Davis και την Linda Hamilton, παράλληλα ετοιμάζεται ο νέος Terminator. Σε μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο αυθεντικός και λατρεμένος πρώτος Εξολοθρευτής, Arnold Schwarzenegger φαίνεται να προπονεί σκληρά τον διάδοχο του, τον Gabriel Luna, ο οποίος θα υποδυθεί τον νέο Εξολοθρευτή σε έναν ρόλο που πιθανότατα να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο Hollywood. 

Την φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος ο Σβαρτσενέγκερ στον λογαριασμό του στο Twitter με την επική λεζάντα "Machine Learning" δηλαδή εκμάθηση μηχανής, ένας όρος που είναι μόδα πλέον στον τομέα της τεχνολογίας. 

Είναι θετικό που ο Arnold λειτουργεί ως μέντορας του νέου Εξολοθρευτή, μιας και ο σκοπός της ταινίας θα είναι η μεταλαμπάδευση στη νέα γενιά. Όντας πρώην επιτυχημένος και βραβευμένος bodybuilder, ο Arnold θα ζορίσει τον Luna στα γυμναστήρια για να βγει...τούμπανο ως διάδοχος του στο σύμπαν του Terminator. 

Ο James Cameron που επιστρέφει στο franchise που δημιούργησε ως παραγωγός ευελπιστεί να δώσει νέα πνοή στην πονεμένη από τα τρία τελευταία κεφάλαια σειρά (βλ. T3, Salvation, Genisys) με σκοπό τη δημιουργία μιας νέας rebooted τριλογίας.

Την σκηνοθεσία του Terminator 6 έχει αναλάβει ο Tim Miller (Deadpool) και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019.