Η Natalie Portman ενδέχεται να υποδυθεί τις δίδυμες Esther και Pauline Friedman

Φλερτάρει όμως και με την ιδέα ακόμη και να σκηνοθετήσει το φιλμ
06 Αυγούστου 2018 16:39
Η Natalie Portman ενδέχεται να υποδυθεί τις δίδυμες Esther και Pauline Friedman

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Natalie Portman (Annihilation, Black Swan, V For Vendetta) βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το εάν θα παίξει κεντρικό ρόλο και αν θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για την κινηματογραφική βιογραφία των διδύμων Esther και Pauline Friedman ή αλλιώς Ann Landers και Abigail Van Buren αντίστοιχα, που έγιναν ευρέως γνωστές από την συγγραφική τους δραστηριότητα στις συμβουλευτικές τους στήλες  “Ann Landers and Dear Abby.

Γεννημένες στην Iowa των Η.Π.Α. το 1918, οι αδερφές Eppie (Esther) και Popo (Pauline) όπως ήταν το παρατσούκλι τους, μεγάλωσαν μαζί και άρχισαν να εργάζονται στην πανεπιστημιακή εφημερίδα του Morningside College όπου φοιτούσαν ενώ αργότερα παντρεύτηκαν τους συζύγους τους την ημέρα των 21ων γενεθλίων τους τελώντας διπλό γάμο. Όταν ωστόσο η Eppie δημιούργησε την δική της βάση αναγνωστών υπογράφοντας τα κείμενά της ως “Ann Landers” στην Chicago Sun-Times, και η Pauline αποφάσισε να αρχίσει την δική της στήλη με τίτλο “Dear Abby”. Αυτό ψύχρανε κάπως τα πράγματα μεταξύ τους για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, όμως οι δυο τους ήρθαν και πάλι πιο κοντά σε μία προσπάθεια συμφιλίωσης το 1964. Πάντως, έκτοτε ο ανταγωνισμός τους εξακολουθούσε να παραμένει έστω και σε λανθάνουσα μορφή μέχρι που η Eppie απεβίωσε το 2002. Η σχέση της Eppie και της Pauline συνέχισε να αντανακλάται με πλάγιο τρόπο και μέσα από τις κόρες τους, που ανατροφοδότησαν με την σειρά τους την οικογενειακή αυτή διαμάχη. Οι εκδότες και αληθινοί σύντροφοι της Eppie και της Pauline θα συμβάλλουν ως εξωτερικοί παραγωγοί της κινηματογραφικής αυτής μυθοπλασίας.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απ’ ό,τι φαίνεται σχεδιάζει να ενσαρκώσει και τις δυο παραπάνω φυσιογνωμίες, και αφού πήρε το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός μέσα από το ισραηλινό δράμα A Tale of Love and Darkness, δείχνει πρόθυμη να συνεχίσει να εξερευνά τις ικανότητες της και στο συγκεκριμένο πεδίο ενορχηστρώνοντας ακόμη και την δράση του συγκεκριμένου project.

Η Katie Robbins (The Affair) θα επιμεληθεί εν προκειμένω το σενάριο της ταινίας, ενώ πίσω από την παραγωγή του ατιτλοφόρητου ακόμη αυτού εγχειρήματος θα είναι οι Peter Saraf και Dani Melia της Big Beach Films.