Nappily Ever After trailer: Μία ρομαντική κωμωδία όπου όλα γίνονται “μαλλιά κουβάρια”

Και η Sanaa Lathan προσπαθεί να τα ξεμπλέξει
04 Αυγούστου 2018 14:05
Nappily Ever After trailer: Μία ρομαντική κωμωδία όπου όλα γίνονται “μαλλιά κουβάρια”

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε νέο trailer για την αισθηματική κωμωδία Nappily Ever After της Haifaa Al-Mansour (Mary Shelley, Wadjda), που βασίζεται στο ομώνυμο best-seller της Trisha R. Thomas και εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Sanna Lathan.

Η διάσημη ηθοποιός υποδύεται μία επιτυχημένη γυναίκα, την ‘Violet Jones’ η οποία αρχίζει να αναθεωρεί την τελειοποιημένη μορφή ζωής που ανέκαθεν ήθελε όπως επίσης την αντίληψή της για τις διαπροσωπικές σχέσεις, τον έρωτα και την αυτοεκτίμηση που έχει κανείς, και όλα αυτά έπειτα από μία δραστική αλλαγή που αποφασίζει να κάνει στα μαλλιά της.

Πίσω από την παραγωγή του εν λόγω project του Netflix το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην streaming υπηρεσία από τις 21 Σεπτεμβρίου του 2018, βρίσκονται οι Marc Platt, Tracey Bing, Jared LeBoff και η Lathan.

Την προσαρμογή του σεναρίου επιμελήθηκαν οι Adam Brooks και Cee Marcellus. Το cast του Nappily Ever After συμπληρώνουν επίσης οι: Ricky Whittle, Lyriq Bent, Ernie Hudson και η Lynn Whitfield. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: