H Jessica Chastain αναλαμβάνει ως πρωταγωνίστρια και παραγωγός του "Eve"

Και μπαίνει για τα καλά στο είδος των ταινιών δράσης
03 Αυγούστου 2018 13:15
H Jessica Chastain αναλαμβάνει ως πρωταγωνίστρια και παραγωγός του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η δις υποψήφια για Όσκαρ Jessica Chastain (Molly’s Game) θα ερμηνεύσει κεντρικό ρόλο όπως επίσης θα επωμιστεί και καθήκοντα παραγωγού όσον αφορά το action φιλμ Eve της Voltage Pictures.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται εν προκειμένω ο Matthew Newton ο οποίος θα επιμεληθεί και το σενάριο, με το studio να τηρεί σιγή ιχθύος για την πλοκή. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο κύριος άξονας της υπόθεσης περιστρέφεται γύρω από μία αδίστακτη γυναίκα-δολοφόνο εν ονόματι ‘Eve’ την οποία καταδιώκουν οι πρώην εργοδότες της ενώ προσπαθεί να πει στην οικογένειά της την αλήθεια για το ποιο είναι το επάγγελμά της.

Πέρα από την Chastain, οι Nicolas Chartier και Dominic Rustam θα συντονίζουν και οι ίδιοι τις διαδικασίες παραγωγής του Eve μαζί και με την Kelly Carmichael της Freckle Films.

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους η Chastain και η Carmichael, δήλωσαν χαρακτηριστικά επ’ αυτού: «Ο Matthew είναι ένας εξαιρετικός ειδικός στην κατασκευή πολύπλοκων και οικείων χαρακτήρων. Είμαστε fans της δουλειάς του αλλά και τόσο συνεπαρμένες που συνεργαζόμαστε μαζί του και με την  Voltage για το ‘Eve’!».

Από μεριάς του ο Newton, τόνισε με την σειρά του: «Ανέκαθεν θαύμαζα το έργο της Jessica Chastain. Οπότε αφότου έγραψα το ‘Eve’, έναν ευφυή, δυνατό και απίστευτα ικανό χαρακτήρα, η Chastain ήταν αμέσως η πρώτη μου επιλογή που θα μπορούσε να τον ζωντανέψει. Την σέβομαι και είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την Jessica και την Voltage σε αυτή την ταινία!».