Slender Man: Στο νέο trailer o τρόμος παραμονεύει μέσα στο δάσος

Τρέξε και μην κοιτάξεις πίσω σου!
27 Ιουλίου 2018 18:08
Slender Man: Στο νέο trailer o τρόμος παραμονεύει μέσα στο δάσος

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Sony Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το Slender Man, το επερχόμενο υπερφυσικό θρίλερ του Sylvain White (The Losers), το σενάριο του οποίου υπογράφει ο David Birke (Elle).

Ο κεντρικός άξονας του φιλμ περιστρέφεται γύρω από τέσσερις μαθήτριες γυμνασίου που μένουν σε μία μικρή πόλη της Μασαχουσέτης και για πλάκα προχωρούν σε ένα τελετουργικό όπου καλούν από τον κόσμο τον υπερφυσικού, τον ‘Slender Man’. Ωστόσο, όταν ένα από τα κορίτσια από την παρέα θα χαθεί μυστηριωδώς, οι υπόλοιπες φίλες αρχίζουν αντιλαμβάνονται σταδιακά ότι δεν έπρεπε να πειραματιστούν με την επίκληση ενός τόσο σατανικού πλάσματος.

Ο μύθος του Slender Man που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολύ γνωστός, έχει να κάνει με μία φανταστική, απρόσωπη και απόκοσμη μορφή ντυμένη στα μαύρα, με μακριά χέρια που κυνηγάει και αρπάζει άτομα νεαρής ηλικίας. Πρόκειται για μία φιγούρα εμπνευσμένη από τον καλλιτέχνη Eric Knudsen ο οποίος έλαβε μέρος σ’ έναν διαγωνισμό Photoshop το 2009 σχεδιάζοντας την παραπάνω οντότητα με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμονεύει πίσω από δύο παιδιά. Έκτοτε ο Slender Man  έγινε το πρωτογενές ερέθισμα  για φιλμ μικρού μήκους, όπως τα: Windigo (2011), Hylo (2012), Proxy (2012), Entity (2013), και το Always Watching (2015).

Εντούτοις, το 2014 την επίπλαστη ιστορία του Slender Man πήραν τις μετρητοίς δύο δωδεκάχρονα κορίτσια στο Wisconsin των Η.Π.Α. πείθοντας μία φίλη τους να πάνε μαζί στο δάσος όπου και την δολοφόνησαν με πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι. Για να αιτιολογήσουν αυτή την ανατριχιαστική πράξη  ενώπιον της δικαιοσύνης ισχυρίστηκαν ότι προσπάθησαν να εξευμενίσουν το υποτιθέμενο μοχθηρό πνεύμα.

Το cast συγκροτούν οι: Joey King, Julia Goldani-Telles, Jaz Sinclair, Annalise Basso,και ο Javier Botet. Η πρεμιέρα του Slender Man πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις Η.Π.Α. στις 10 Αυγούστου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: