Το πρώτο στιγμιότυπο του Pale Blue Dot κατέφτασε

Ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει την Natalie Portman με μία φόρμα της NASA
27 Ιουλίου 2018 12:37
Το πρώτο στιγμιότυπο του Pale Blue Dot κατέφτασε

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Fox Searchlight έθεσε σε κυκλοφορία την πρώτη φωτογραφία από το βιογραφικό δράμα Pale Blue Dot όπου κεντρικό ρόλο υποδύεται η Natalie Portman, η οποία εν προκειμένω απεικονίζεται στην σχετική λήψη.

Στο εν λόγω φιλμ του Noah Hawley, η διάσημη ηθοποιός ενσαρκώνει την Lucy Cola, μία παντρεμένη αστροναύτη (Portman) που επιστρέφει στην Γη, μετά από ένα διαστημικό ταξίδι ενώ ξεκινά παράλληλη σχέση με έναν συνάδελφό της (Jon Hamm). Καθώς τα πράγματα περιπλέκονται μέρα με την μέρα, όσο προχωράει ο καιρός απομακρύνεται ακόμη πιο πολύ από την οικογένεια και τον σύζυγό της (Dan Stevens), κάτι που συναντάται συχνά σε άτομα που έχουν περάσει μεγάλες περιόδους στο διάστημα και επηρεάζονται αναπόφευκτα από αυτό. Όταν ο εραστής της την εγκαταλείπει για μία εκπαιδευόμενη αστροναύτη (Zazie Beetz), οι ισορροπίες της όλης κατάστασης αποβαίνουν ιδιαίτερα εύθραυστες.

Οι Brian C. Brown και Elliott DiGuiseppi αναλαμβάνουν ως σεναριογράφοι του Pale Blue Dot το οποίο είναι εμπνευσμένο από την υπαρκτή φυσιογνωμία της Lisa Nowak, μίας αστροναύτη η οποία το 2007 προσήχθη από τις αρχές για την απαγωγή  της πιλότου της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας, Colleen Shipman, που είχε συνδεθεί ερωτικά με τον William Oefelein, δηλαδή το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της Lisa.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την αντίστοιχη φωτογραφία: