Ο Dan Stevens ενώνει τις δυνάμεις του με τον Harrison Ford στο "Call of the Wild"

Ο πρωταγωνιστής του ‘Legion’ θα παίξει σε μία περιπέτεια στην άγρια φύση
26 Ιουλίου 2018 17:17
Ο Dan Stevens ενώνει τις δυνάμεις του με τον Harrison Ford στο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Dan Stevens (Downton Abbey, Beauty and the Beast) υπέγραψε για την συμμετοχή του στο The Call of the Wild, όπου κεντρικό ρόλο παίζει ο Harrison Ford.

Ο νεαρός ηθοποιός ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από το επιτυχημένο sci-fi σόου Legion του FX, θα λάβει μέρος στην εν λόγω κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Jack London.

Το έργο λοιπόν, αυτό εστιάζει σε ένα σκυλί ελκήθρων που καταφέρνει να επιβιώσει μέσα στην έρημο της Αλάσκας, υπομένοντας παράλληλα την κακομεταχείριση διάφορων ιδιοκτητών.

Εν προκειμένω ο Ford θα ενσαρκώσει τον ‘Jack Thornton’, έναν καιροσκόπο που αναζητά χρυσάφι στο Yukon, ενώ δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Dan Stevens.

Την δράση του φιλμ θα ενορχηστρώσει ο δημιουργός κινουμένων σχεδίων, Chris Sanders (The Croods, How to Train Your Dragon) ο οποίος επιχειρεί το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στον χώρο των live-action ταινιών. Το σενάριο του όλου project θα επεξεργαστεί ο Michael Green (Logan).

Το The Call of the Wild αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. τα Χριστούγεννα του 2019.