Το Deadwood επιστρέφει επίσημα ως ταινία, 12 χρόνια μετά το τέλος του

Δόθηκε το πράσινο φως από το HBO
26 Ιουλίου 2018 15:24
Το Deadwood επιστρέφει επίσημα ως ταινία, 12 χρόνια μετά το τέλος του

Υπήρχαν πολλές φήμες τα τελευταία χρόνια για την πιθανότητα μιας κινηματογραφικής επιστροφής του Deadwood, με τα μέλη του cast να εκφράζουν την άποψη τους για το θέμα. Ο Ian McShane κιόλας είχε δηλώσει ότι το ΗΒΟ ενδιαφέρεται σε μια ενδεχόμενη επιστροφή της σειράς του David Milch, ωστόσο το να μαζέψει κανείς αυτό το λαμπρό ανσάμπλ καστ για τα γυρίσματα, δεδομένου του βεβαρημένου τους προγράμματος, έκανε αυτό το ενδεχόμενο να μοιάζει με όνειρο θερινής νυκτός. 

Μέχρι και ο Timothy Olyphant είχε αστειευτεί για το ενδεχόμενο αυτό πρόσφατα λέγοντας ότι το project δεν θα γινόταν ποτέ πραγματικότητα. Μέχρι σήμερα, καθώς στο πλαίσιο του Television Critics Association press tour, ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Casey Bloys, ανακοίνωσε ότι δόθηκε το πράσινο φως από το κανάλι για να επιστρέψει το Deadwood υπό τη μορφή ταινίας:

Δώσαμε το πράσινο φως για την ταινία Deadwood. Κοιτάμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ήταν ένας λογιστικός εφιάλτης να μαζέψουμε και να συγχρονίσουμε το πρόγραμμα του cast αλλά το καταφέραμε και ξεκινάμε σύντομα.

Οι φίλοι της σειράς θα χαρούν ιδιαίτερα με αυτά τα νέα καθώς η western σειρά θεωρείται μια από τις καλύτερες original σειρές του HBO και δυστυχώς το 2006 γνώρισε ένα άδοξο τέλος χωρίς πραγματική κατάληξη της ιστορίας. Τώρα 12 χρόνια μετά έρχονται τα νέα της επιστροφής του Deadwood.