GLASS: To πρώτο πολυαναμενόμενο trailer έφτασε και... τα σπάει!

Ο κόσμος του Unbreakable συναντά το Split και ξεκινά ο πανικός
21 Ιουλίου 2018 10:32
GLASS: To πρώτο πολυαναμενόμενο trailer έφτασε και... τα σπάει!

Επιτέλους το trailer που περιμένατε εδώ και καιρό για το GLASS κυκλοφόρησε εν μέσω του χαμού της San Diego Comic-Con 2018. To πολυαναμενόμενο sequel του "Unbreakable" που θα ενώσει την ιστορία με το αναπάντεχα συνδεδεμένο Split είναι μια από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2019 και όχι άδικα. Μετά τον πάταγο που έκανε το Split, ο σκηνοθέτης M. Night Shyamalan θα φέρει τον David Dunn του Bruce Willis, τον Elijah Price του Samuel L. Jackson και τον Kevin Wendell Crumb του James McAvoy αντιμέτωπους, τόσο με τους ίδιους όσο και με τους εσωτερικούς τους δαίμονες. 

Μόνο ο Dunn του Willis δείχνει ικανός να σταματήσει τον ανεξέλεγκτο Beast του MCAvoy, ο οποίος χειραγωγείται από τον Mr. Glass όπως θα δείτε στο trailer. 

Πρόκειται για μια εν γένει superhero ταινία με στοιχεία θρίλερ, όπου αυτοί οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως ψυχασθενείς που θεωρούν ότι έχουν υπερφυσικές δυνάμεις. Μια εξαιρετικά προσγειωμένη βερσιόν από αυτό που κάνει η Marvel στις ταινίες της. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν η Anya Taylor-Joy που την είδαμε πλάι στον "Beast" του MCAvoy και σε ρόλο-έκπληξη η Sarah Paulson του American Horror Story

Απολαύστε το trailer του GLASS που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Ιανουαρίου 2019.