Ορίστηκε η πρεμιέρα της ταινίας Joker με τον Joaquin Phoenix

Το φθινόπωρο του 2019 βγαίνει στις αίθουσες ο “γελαστός πρίγκιπας του εγκλήματος”
20 Ιουλίου 2018 08:42
Ορίστηκε η πρεμιέρα της ταινίας Joker με τον Joaquin Phoenix

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το φιλμ του ‘Joker’ όπου πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει ο Joaquin Phoenix, θα κάνει το ντεμπούτο του στο σινεμά το φθινόπωρο του επόμενου χρόνου, και συγκεκριμένα στις 4 Οκτωβρίου του 2019.

Το νέο αυτό ανεξάρτητο κινηματογραφικό εγχείρημα της Warner Bros. και της Village Roadshow την σκηνοθεσία του οποίου ανέλαβε ο Todd Phillips (Hang Over movies, War Dogs), πήρε τον προσωρινό τίτλο “Romeo”, ενώ ο προϋπολογισμός του φτάνει στα $55 εκατ. συνολικά δηλαδή μία πολύ πιο μετριοπαθής σε κόστος δουλειά σε σύγκριση με άλλες ενδεικτικές του είδους που αποβαίνουν περισσότερο πολυδάπανες. Η ταινία που όπως προαναφέρθηκε δεν ανήκει στο DC Extended Universe, ξεκινάει τις διαδικασίες παραγωγής υπό την επίβλεψη της Elseworlds. Οπότε, δεν θα έχει καμία σχέση με το έργο που ετοιμάζει η DC όπου ο Jared Leto θα υποδυθεί χωριστά τον παραπάνω άσπονδο εχθρό του Batman.

Τα κείμενα του “Romeo” θα επεξεργαστεί ο Scott Silver. Και η μοντέρνα αφήγηση που είναι στα σκαριά, αναλύεται ως «μία εξερεύνηση του άνδρα που αγνοήθηκε από την κοινωνία, και όχι απλά μία σπουδή πάνω στον σκληρό χαρακτήρα που ξέρουμε αλλά μία ευρύτερη προειδοποιητική ιστορία».

Η Emma Tillinger Koskoff θα βρίσκεται πίσω από την παραγωγή, ενώ ο Richard Baratta θα επωμιστεί καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού.