The Darkest Minds: Το νέο trailer αποκαλύπτει ένα πρωτότυπο sci-fi θρίλερ

To κλειδί για να παραμείνει ζωντανός είναι να μην μεγαλώσεις!
18 Ιουλίου 2018 17:50
The Darkest Minds: Το νέο trailer αποκαλύπτει ένα πρωτότυπο sci-fi θρίλερ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η 20th Century Fox έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο φιλμ επιστημονικής φαντασίας The Darkest Minds, το οποίο αποτελεί την κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της Alexandra Bracken.

Η υπόθεση του έργου λαμβάνει χώρα σε έναν δυσοίωνο φουτουριστικά μέλλον για τις Η.Π.Α.  όπου όλα σχεδόν τα ανήλικα παιδιά της χώρας έχουν αφανιστεί από πανούκλα. Όσα έχουν καταφέρει να επιβιώσουν, έχουν αποκτήσει κατά έναν περίεργο τρόπο υπερδυνάμεις, με την 16χρονη Ruby (Amandla Stenberg) να είναι ίσως από τα ένα πιο ισχυρά άτομα εν ζωή. Ξαφνικά όμως και άλλοι έφηβοι αρχίζουν να ανακαλύπτουν τις υπεράνθρωπες ικανότητές τους. Όταν εκείνη και οι φίλοι της ανακαλύψουν ότι δεν πρέπει πια να ζουν σαν κυνηγημένοι αποφασίζουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να ξεκινήσουν την αντίσταση ενάντια στους ενήλικες που τους πρόδωσαν και ευθύνονται για την τωρινή κατάστασή τους.

Η εν λόγω μεταφορά συνιστά το live-action σκηνοθετικό ντεμπούτο της Jennifer Yuh Nelson, της δημιουργού των animated ταινιών Kung Fu Panda 2 και Kung Fu Panda 3. Το σενάριο υπογράφει ο Chad Hodge (Wayward Pines).

Το cast απαρτίζουν επίσης οι: Mandy Moore, Bradley Whitford, Harris Dickinson, Patrick Gibson, Skylan Brooks, Miya Chech, και Gwendoline Christie. Η πρεμιέρα του The Darkest Minds έχει δρομολογηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 3 Αυγούστου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: