Patient Zero trailer: Tι θα γινόταν εάν τα ζόμπι ήταν...έξυπνα;

Ένα διαφορετικό horror φιλμ με τους Stanley Tucci, Natalie Dormer και Matt Smith
17 Ιουλίου 2018 19:32
Patient Zero trailer: Tι θα γινόταν εάν τα ζόμπι ήταν...έξυπνα;

Τι συμβαίνει όταν τα ζόμπι αποκτούν ευφυΐα και μάλιστα υψηλή; Αυτή τη διαφορετική τροπή στο zombie genre ταινιών θέλει να δώσει το Patient Zero, του οποίου το πρώτο trailer είδε τα φώτα της δημοσιότητας. Πρόκειται για την ταινία του Γερμανού σκηνοθέτη Stefan Ruzowitzky, ο οποίος έχει βραβευθεί το 2008 με το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας για το The Counterfeiters.

Η υπόθεση ξετυλίγεται ως εξής:

Η ανθρωπότητα μάχεται ενάντια σε έναν μεταδιδόμενο ιό που έχει μεταμορφώσει ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε εξαιρετικά ευφυή και γεμάτα αδρεναλίνη αιμοδιψή όντα. Ένας άνθρωπος επιζεί από το δάγκωμα τους (Matt Smith) και αντιλαμβάνεται ότι δεν εμφανίζει συμπτώματα και πως μπορεί να επικοινωνήσει μάλιστα με τους μολυσμένους, ώστε να οδηγήσει τους τελευταίους επιζώντες στο κυνήγι για τον "ασθενή μηδέν" και τη θεραπεία. 

Στο πανδημικό θρίλερ πρωταγωνιστούν εκτός του Smith οι: Natalie Dormer (Game of Thrones), Stanley Tucci, John Bradley και Clive Standen. Αξίζει να αναφέρουμε πως αποτέλεσε μια γεμάτη από προβλήματα παραγωγή αφού η ταινία γυρίστηκε το 2015 και θα έβγαινε αρχικά το 2016. Μετά από απανωτές αλλαγές στην ημερομηνία κυκλοφορίας από τη Sony Pictures, το Patient Zero θα βγει σε Digital HD στις 14 Αυγούστου και σε επιλεγμένες αίθουσες στις 14 Σεπτεμβρίου.