How It Ends trailer: Oι Forest Whitaker και Theo James αντιμέτωποι με το τέλος του κόσμου

Κινούν γη και ουρανό για να βρουν και να σώσουν τους δικούς τους από μία Αποκάλυψη
17 Ιουλίου 2018 19:06
How It Ends trailer: Oι Forest Whitaker και Theo James αντιμέτωποι με το τέλος του κόσμου

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία το τελευταίο trailer για το μεταποκαλυπτικό θρίλερ How It Ends, την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο David M. Rosenthal (The Perfect Guy, Jacob’s Ladder). Τα κείμενα επεξεργάστηκε η Brooks McLaren, ενώ καθήκοντα παραγωγού για το εν λόγω project του streaming δικτύου ανέλαβαν οι Paul Schiff, Tai Duncan, Kelly McCormick, και ο Patrick Newall.

Ο κεντρικός άξονας του φιλμ περιστρέφεται γύρω από μία δυστοπική version για το μέλλον της ανθρωπότητας, και συγκεκριμένα έναν Αρμαγεδώνα, που πλησιάζει με ολοένα και περισσότερα καταστροφικά γεγονότα να συμβαίνουν ανά την υφήλιο. Ένας νεαρός λοιπόν, με την υποστήριξη του πεθερού του, είναι αποφασισμένος να διασχίσει μία τεράστια απόσταση ώστε να σώσει την έγκυο σύντροφό του.

Στην ταινία σε πρωταγωνιστικές ερμηνείες βλέπουμε τον Theo James (Divergent) και τον Forest Whitaker (Rogue One). Tο cast συναπαρτίζουν ακόμη οι: Kat Graham (Vampire Diaries), Kerry Bishé (Argo), Mark O’Brien (Arrival), Nicole Ari Parker (Almost Christmas), και η Grace Dove (The Revenant).

Το How It Ends έκανε την πρεμιέρα του στο Netflix στις 13 Ιουλίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: