Life Itself: Στο νέο trailer ξετυλίγεται μία ξεχωριστή και τρυφερή ιστορία

Ο δημιουργός του ‘This Is Us’ σκηνοθετεί ένα φρέσκο αισθηματικό δράμα
12 Ιουλίου 2018 07:50
Life Itself: Στο νέο trailer ξετυλίγεται μία ξεχωριστή και τρυφερή ιστορία

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Amazon Studios έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο ρομαντικό δράμα Life Itself, την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Dan Fogelman που βρίσκεται και πίσω από την επιτυχημένη σειρά του NBC, This Is Us.

Το φιλμ αφηγείται την ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού το οποίο ερμηνεύουν ο Oscar Isaac και η Olivia Wilde, και η οποία ταξιδεύει από γενιά σε γενιά σε βάθος δεκαετιών και πέραν χωρικών συνόρων. Να σημειωθεί εδώ ότι υπάρχουν και ορισμένοι υπαινιγμοί για την σύνδεση του έργου με το This Is Us.

Εκτός από τη τελευταία του αυτή δουλειά, μεταξύ άλλων, ο Fogelman έχει προσθέσει στο ενεργητικό του και άλλα αξιόλογα projects, αφού έχει επεξεργαστεί την υπόθεση των Bolt, Tangled, και του Cars 2, αλλά και του Crazy, Stupid, Love.

Το cast της ταινίας συμπληρώνουν επίσης οι: Mandy Patinkin, Olivia Cooke, Laia Costa, Annette Bening, και ο Antonio Banderas. Η πρεμιέρα του Life Itself έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: