Η ταινία Joker με τον Joaquin Phoenix ξεκινά γυρίσματα το φθινόπωρο

Η επιστροφή στο Gotham πλησιάζει!
12 Ιουλίου 2018 14:43
Η ταινία Joker με τον Joaquin Phoenix ξεκινά γυρίσματα το φθινόπωρο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι το φιλμ του ‘Joker’ όπου πρωταγωνιστεί ο Joaquin Phoenix, θα αρχίσει γυρίσματα φέτος το φθινόπωρο και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2018.

Το καινούργιο αυτό project της Warner Bros. που τιτλοφορήθηκε προσωρινά ως “Romeo”, πήρε και επίσημα το πράσινο φως για την έναρξη των διαδικασιών παραγωγής , με τον Todd Phillips (Hang Over movies, War Dogs) να κάθεται εν προκειμένω στην καρέκλα του σκηνοθέτη . Το έργο δεν θα ενταχθεί στο DC Extended Universe αλλά θα αποτελέσει  ένα ανεξάρτητο κινηματογραφικό εγχείρημα πιθανότατα υπό την επίβλεψη της Elseworlds. Άρα, δεν θα έχει να κάνει με το φιλμ της DC όπου θα παίξει ο Jared Leto την νέμεση του Batman.

Το σενάριο του “Romeo” υπογράφει ο Scott Silver. Και η διασκευή αυτή περιγράφεται ως «μία εξερεύνηση του άνδρα που αγνοήθηκε από την κοινωνία, και όχι απλά μία σπουδή πάνω στον σκληρό χαρακτήρα που ξέρουμε αλλά μία ευρύτερη προειδοποιητική ιστορία».

Το budget της εν λόγω action μεταφοράς θα αγγίξει τα $55 εκατ. συνολικά, δηλαδή ένα μετριοπαθές ποσό σε σύγκριση με ανάλογες ταινίες του είδους που είναι πολύ πιο δαπανηρές.