The Meg: Στο νέο TV trailer αποκαλύπτεται το απόλυτο θαλάσσιο κτήνος

Και κυνηγάει ανελέητα το θήραμά του!
06 Ιουλίου 2018 13:48
The Meg: Στο νέο TV trailer αποκαλύπτεται το απόλυτο θαλάσσιο κτήνος

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Warner Bros. Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο τηλεοπτικό trailer για το The Meg, το action θρίλερ του Jon Turteltaub (National Treasure) όπου κεντρικό ρόλο ερμηνεύει ο Jason Statham που καλείται να τα βάλει με τον πιο φονικό θαλάσσιο θηρευτή, τον “Megalodon”.

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του best-seller μυθιστορήματος “Meg: Hell's Aquarium” του Steve Alten. Την προσαρμογή του σεναρίου ανέλαβαν οι Dean Georgaris και Jon Hoeber & Erich Hoeber.

Ο βασικός άξονας της ταινίας περιστρέφεται γύρω από μία ομάδα επιστημόνων που πραγματοποιούν μία θαλάσσια έρευνα όμως δέχονται ξαφνικά επίθεση από έναν τεράστιο προϊστορικό καρχαρία. Ζητούν τότε να τους βοηθήσει ένας αξιωματικός του ναυτικού και επαγγελματίας δύτης (Jason Statham) ώστε να ξεφύγουν από τα σαγόνια του τερατώδους πλάσματος που τους κυνηγά!

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Li Bingbing (Transformers: Age of Extinction, Forbidden Kingdom), Cliff Curtis (Fear the Walking Dead), Rainn Wilson (The Office, Super), Ruby Rose (xXx: Return of Xander Cage), Winston Chao (Skiptrace, Kabali), Page Kennedy (Rush Hour), Jessica McNamee (The Vow), Ólafur Darri Ólafsson (The BFG), Robert Taylor (Focus, Longmire), Sophia Shuya Cai (Somewhere Only We Know), και ο Masi Oka (Hawaii Five-0, Heroes).

Η πρεμιέρα του The Meg έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 10 Αυγούστου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: