Skyscraper: Στο νέο trailer o 'The Rock' πρέπει να κάνει ένα άλμα ζωής και θανάτου

Και θα το διακινδυνέψει από τον πιο ψηλό ουρανοξύστη του κόσμου
03 Ιουλίου 2018 18:32
Skyscraper: Στο νέο trailer o 'The Rock' πρέπει να κάνει ένα άλμα ζωής και θανάτου

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την action περιπέτεια Skyscraper, όπου πρωταγωνιστεί ο Dwayne Johnson ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση!

Στο εν λόγω project της Legendary Pictures, ο ‘The Rock’ υποδύεται τον ‘Will Sawyer’, έναν βετεράνο πολέμου και πρώην πράκτορα του FBI, ο οποίος πλέον επιβλέπει τα συστήματα ασφαλείας σε ουρανοξύστες. Σε μία δουλειά του στην Κίνα, όταν στο ψηλότερο και ασφαλέστερο κτίριο του πλανήτη ξεσπάει φωτιά, ο ήρωας ξαφνικά καταδεικνύεται ως ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για αυτό. Ο Will πια κυνηγημένος από τις αρχές, καλείται να εντοπίσει τον αληθινό θύτη, να αποδείξει την αθωότητά του και να σώσει την οικογένειά του που έχει εγκλωβιστεί στο κτίριο.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Neve Campbell, Chin Han, Noah Taylor, Roland Møller, Byron Mann, Pablo Schreiber, και η Hannah Quinlivan.

Την σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence, We’re the Millers). Πίσω από την παραγωγή του όλου εγχειρήματος βρίσκονται οι: Beau Flynn (San Andreas, Baywatch), Johnson, Thurber & Hiram Garcia (San Andreas, Central Intelligence).

Η πρεμιέρα του Skyscraper έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί στις Η.Π.Α. στις 13 Ιουλίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: