Βγήκε η ημερομηνία πρεμιέρας για το Woman in the Window

Το νέο θρίλερ του Joe Wright όπου παίζει η Amy Adams
02 Ιουλίου 2018 15:10
Βγήκε η ημερομηνία πρεμιέρας για το Woman in the Window

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, ορίστηκε πότε θα κάνει και επίσημα το ντεμπούτο του στο σινεμά το The Woman in the Window, το καινούργιο θρίλερ του Joe Wright (Darkest Hour) όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Amy Adams (Arrival, Sharp Objects). Η αυλαία λοιπόν, για το εν λόγω project της Fox 2000 αναμένεται να ανοίξει στις Η.Π.Α. στις 4 Οκτωβρίου του 2019.

Το Woman in the Window αποτελεί κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου best-seller βιβλίου του A.J. Finn, και εστιάζει σε μία παιδοψυχολόγο που υποφέρει από μία σοβαρή μορφή αγοραφοβίας (και μία τάση να παίρνει την φαρμακευτική της αγωγή με αλκοόλ). Η ηρωίδα δεν βγαίνει από την κατοικία της εδώ και μήνες.

Όμως εντελώς αναπάντεχα γίνεται μάρτυρας μίας φρικιαστικής εγκληματικής πράξης που σχετίζεται με την νεοαφιχθείσα οικογένεια της συνοικίας της. Βέβαια κανείς, συμπεριλαμβανομένων και των αρχών, δεν δίνει βάση στα λεγόμενά της. Η γυναίκα ταλανίζεται από την αβεβαιότητα μέρα με την μέρα, ενώ καταλαβαίνει πια ότι αποβαίνει μεγάλη πρόκληση το να διακρίνει τί συνιστά δημιούργημα της φαντασίας της και τί γεγονός.