Η Rebecca Ferguson στο cast του "Doctor Sleep"

Θα παίξει μαζί με τον Ewan McGregor στο sequel της ‘Λάμψης’
01 Ιουλίου 2018 17:07
Η Rebecca Ferguson στο cast του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Rebecca Ferguson (The Greatest Showman, The Snowman) θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Ewan McGregor στο Doctor Sleep, την κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Stephen King που εκδόθηκε το 2013.

Το εν λόγω φιλμ τρόμου της Warner Bros. θα αποτελέσει ουσιαστικά το sequel του The Shining που μετέφερε στην μεγάλη οθόνη το 1980 ο Stanley Kubrick χρησιμοποιώντας επίσης τότε υλικό από την “Λάμψη”, το αντίστοιχο βιβλίο του διάσημου συγγραφέα. Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη ποια ακριβώς μορφή θα υποδυθεί η Rebecca Ferguson εν προκειμένω.

Η υπόθεση του έργου αφορά τον ενήλικο πια ‘Danny Torrance’ (McGregor), γιο του Jack Torrance, που παλεύει να ξεπεράσει τον αλκοολισμό, και την μετατραυματική εμπειρία που τον σημάδεψε ως παιδί στο ‘Overlook Hotel’, στο Colorado. Στην πορεία της ζωής του, και ενώ είναι νοσοκόμος σε ένα άσυλο ανιάτων, του παρουσιάζεται η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει το σπάνιο χάρισμα που διαθέτει στην προσπάθειά του να βοηθήσει ένα νεαρό κορίτσι.

Το Doctor Sleep σκηνοθετικά θα επιμεληθεί ο Mike Flanagan, δηλαδή ο σκηνοθέτης του Gerald's Game, μίας ακόμη ιστορίας του Stephen King, που συγκεκριμένα έγινε ταινία από το Netflix.