The House with a Clock In Its Walls trailer: Με ένα "άμπρα κατάμπρα" όλα αλλάζουν!

Οι Cate Blanchett και Jack Black λένε ξόρκια και κάνουν μαγικά!
30 Ιουνίου 2018 09:32
The House with a Clock In Its Walls trailer: Με ένα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το The House with a Clock In Its Walls, την φρέσκια παραμυθένια περιπέτεια του Eli Roth, όπου πρωταγωνιστούν η Cate Blanchett και ο Jack Black.

Το εν λόγω κινηματογραφικό project της Amblin Entertainment έχει να κάνει με ένα δεκάχρονο αγόρι, την κηδεμονία του οποίου αναλαμβάνει ο θείος του (Jack Black) που τυχαίνει να είναι ένας ιδιόρρυθμος αλλά καλοπροαίρετος μάγος. Βέβαια, στο καινούργιο σπίτι του μικρού υπάρχουν πολλά θαυμαστά πράγματα αλλά και κάποια πολύ επικίνδυνα και απόκοσμα, με ένα από αυτά να είναι ιδιαίτερα σκοτεινό αφού αφορά την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την συντέλεια του πλανήτη. Το μυστικό αυτό αντηχεί μέσα από τους χτύπους ενός κρυμμένου ρολογιού στους τοίχους. Με την βοήθεια της γειτόνισσας (Cate Blanchett) τους, επίσης μάγισσας, θα μπλέξουν σε μία απίθανη υπερφυσική ιστορία στην οποία όμως παραμονεύει ένας σατανικός εχθρός (Kyle MacLachlan του Twin Peaks) που θέλει να φέρει την καταστροφή.

Το cast του φιλμ συμπληρώνουν επίσης οι: Owen Vaccaro, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry, Vanessa Anne Williams, και ο Sunny Suljic.

Η πρεμιέρα του The House with a Clock In Its Walls έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 21 Σεπτεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: