The Equalizer 2 trailer: Ο Denzel Washington φαίνεται πιο αμείλικτος από ποτέ

Και σκοπεύει να αποδώσει δικαιοσύνη πάση θυσία
25 Ιουνίου 2018 15:52
The Equalizer 2 trailer: Ο Denzel Washington φαίνεται πιο αμείλικτος από ποτέ

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Sony Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το The Equalizer 2, το sequel της αστυνομικής περιπέτειας όπου πρωταγωνιστεί και πάλι ο Denzel Washington ως ο συνταξιοδοτημένος πράκτορας ‘Robert McCall’ που μετά από ένα συνταρακτικό συμβάν αποφασίζει να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει στον McCall ο οποίος πια εργάζεται ως οδηγός ταξί αλλά επιζητά να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο ενός πολύ κοντινού του προσώπου. Έχει φτιάξει ήδη μία λίστα με ονόματα υπόπτων και ετοιμάζεται και πάλι να βάλει σε εφαρμογή τις δικές του μεθόδους για την απονομή της δικαιοσύνης.

Η πρώτη ταινία που βγήκε το 2014 είχε ξεπεράσει σε εισπράξεις τα $200 εκατ. παγκοσμίως αποτελώντας ένα πολύ διάσημο blockbuster. Εν προκειμένω, στην καρέκλα του σκηνοθέτη επανέρχεται ο Antoine Fuqua.

Το cast συναπαρτίζουν οι: Melissa Leo, Bill Pullman, Pedro Pascal και ο Jonathan Scarfe. Η πρεμιέρα του The Equalizer 2 έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 20 Ιουλίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: