How It Ends: Στο νέο trailer οι Forest Whitaker και Theo James ζουν μία Αποκάλυψη

Και βρίσκονται στην μέση του απόλυτου ολέθρου
24 Ιουνίου 2018 14:14
How It Ends: Στο νέο trailer οι Forest Whitaker και Theo James ζουν μία Αποκάλυψη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το How It Ends, ένα μεταποκαλυπτικό θρίλερ την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο David M. Rosenthal (The Perfect Guy, Jacob’s Ladder).

Το σενάριο επιμελήθηκε η Brooks McLaren, ενώ πίσω από την εν λόγω παραγωγή του streaming δικτύου βρίσκονται οι Paul Schiff, Tai Duncan, Kelly McCormick, και ο Patrick Newall.

Η υπόθεση του έργου εστιάζει σε μία φουτουριστικά δυσοίωνη εκδοχή για το μέλλον της ανθρωπότητας η οποία απειλείται με αφανισμό εξαιτίας του Αρμαγεδώνα  που έρχεται φέρνοντας μαζί του απίστευτα σκηνικά βίας και καταστροφής. Εκείνες τις ώρες ένας άνδρας με την βοήθεια του πεθερού του θα προσπαθήσει να φτάσει στην άλλη άκρη της χώρας αντιμετωπίζοντας χαοτικά σκηνικά προκειμένου να σώσει την έγκυο σύζυγό του.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ο Theo James (Divergent) και ο Forest Whitaker (Rogue One). Tο cast συμπληρώνουν επίσης οι: Kat Graham (Vampire Diaries), Kerry Bishé (Argo), Mark O’Brien (Arrival), Nicole Ari Parker (Almost Christmas), και η Grace Dove (The Revenant).

Η πρεμιέρα του How It Ends θα πραγματοποιηθεί στο Netflix στις 13 Ιουλίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: