Alpha: Το νέο trailer και η αφίσα αποκαλύπτουν ένα συναρπαστικό ταξίδι επιβίωσης

Έρχεται μία μοναδική περιπέτεια βγαλμένη από την προϊστορική εποχή
16 Ιουνίου 2018 15:06
Alpha: Το νέο trailer και η αφίσα αποκαλύπτουν ένα συναρπαστικό ταξίδι επιβίωσης

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Sony Pictures και το Studio 8 έθεσαν σε κυκλοφορία καινούργιο trailer και αφίσα για το Alpha, ένα δράμα βγαλμένο από την εποχή των Παγετώνων!

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Albert Hughes (Menace II Society, The Book of Eli), ενώ το σενάριο ο Daniele Sebastian Wiedenhaupt. Η υπόθεση της επικής αυτής περιπέτειας τοποθετείται χρονικά 20,000 χρόνια πριν, στην Ευρώπη. Ένας νεαρός εν ονόματι Zeta, προκειμένου να μυηθεί στην ελίτ της φυλής του επιχειρεί το πρώτο του κυνήγι βισώνων σαν μία τελετή ενηλικίωσης. Ωστόσο, τραυματίζεται και οι δικοί του πιστεύουν ότι είναι πια νεκρός. Μόνος, αδύναμος και πολλά χιλιόμετρα μακριά από το χωριό του, πρέπει πλέον να μάθει πώς να επιβιώσει και να βρει τον δρόμο του μέσα από το αφιλόξενο, αχανές ερημικό τοπίο που απλώνεται μπροστά του. Στην διαδρομή θα συναντήσει έναν πληγωμένο λύκο, εγκαταλειμμένο από την αγέλη του, τον οποίο σιγά σιγά θα τον εξημερώσει και θα τον ονομάσει ‘Alpha’. Αυτό το απίθανο ζευγάρι φίλων μαθαίνουν σταδιακά να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον, κυνηγώντας μαζί και αντιμετωπίζοντας αμέτρητους κινδύνους μέχρις ότου καταφέρουν να επιστρέψουν σπίτι τους πριν φτάσει ο βαρύς χειμώνας.

Ο Kodi Smit-McPhee (X-Men: Apocalypse, Dawn of the Planet of the Apes) εν προκειμένω ερμηνεύει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ υποκριτικά τον πλαισιώνουν οι: Natassia Malthe (Elektra, This Means War), Leonor Varela (Blade II, Marvel’s Agents of Shield), Jóhannes Haukur Jóhannesson (Game of Thrones, Atomic Blonde), Mercedes de la Zerda (War for the Planet of the Apes, Hemlock Grove), και ο Jens Hultén (Mission: Impossible – Rogue Nation).

Η παγκόσμια πρεμιέρα του Alpha αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 17 Αυγούστου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer και την αφίσα: