The Little Stranger: Στο πρώτο trailer φρικτές ψευδαισθήσεις στοιχειώνουν το μυαλό

O Domhnall Gleeson στο υπερφυσικό θρίλερ του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη του Room
12 Ιουνίου 2018 17:31
The Little Stranger: Στο πρώτο trailer φρικτές ψευδαισθήσεις στοιχειώνουν το μυαλό

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Focus Features έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer του The Little Stranger, του καινούργιου πολυαναμενόμενου φιλμ τρόμου του Lenny Abrahamson.

Πρόκειται ουσιαστικά, για την κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος της Sarah Waters από τον υποψήφιο για Όσκαρ δημιουργό του Frank και του Room, ο οποίος εδώ σκηνοθετεί ένα ιδιαίτερο ψυχολογικό θρίλερ που φέρνει σε πρώτο πλάνο την σύγκρουση επιστήμης και πίστης. Την  προσαρμογή του σεναρίου ανέλαβε η Lucinda Coxon (The Danish Girl).

Η υπόθεση του έργου λαμβάνει χώρα το καλοκαίρι του 1948 και αφορά έναν αγροτικό γιατρό εν ονόματι Dr. Faraday (Domhnall Gleeson). Καλείται λοιπόν, ο ήρωας να αναλάβει έναν ασθενή στην έπαυλη ‘Hundreds Hall’, όπου δούλευε η μητέρα του, αλλά όταν συναντά την περίεργη οικογένεια του σπιτιού, σύντομα ακολουθούν πολύ παράξενα και δυσοίωνα περιστατικά.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Ruth Wilson, Will Poulter, και η Charlotte Rampling. Η πρεμιέρα του The Little Stranger έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 31 Αυγούστου του 2018. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: