Ο Rami Malek και ο Sam Esmail ενώνουν τις δυνάμεις τους για το "American Radical"

Το καλλιτεχνικό δίδυμο του ‘Mr. Robot’ ξανασυναντιέται για ένα θρίλερ της Universal
08 Ιουνίου 2018 07:24
Ο Rami Malek και ο Sam Esmail ενώνουν τις δυνάμεις τους για το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η  Universal αγόρασε τα δικαιώματα για την κινηματογραφική διασκευή του μυθιστορήματος American Radical: Inside the World of an Undercover Muslim FBI Agent” του Tamer Elnoury και του Kevin Maurer, με τους Sam Esmail και τον βραβευμένο με Emmy, Rami Malek να προχωρούν σε μία ακόμη μεταξύ τους συνεργασία.

Ο δημιουργός και ο πρωταγωνιστής του Mr. Robot λοιπόν, θα συναντηθούν και πάλι επαγγελματικά αυτή τη φορά για ένα κατασκοπευτικό θρίλερ. Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί ακόμη σεναριογράφος για το εν λόγω project.

Ο ένας εκ των δύο συγγραφέων του βιβλίου ο Elnoury, υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως μυστικός πράκτορας και ενεργός μουσουλμάνος που προσχώρησε στην ελίτ της αντιτρομοκρατικής μονάδας μετά την 11η Σεπτεμβρίου. Στο βιβλίο του, μάλιστα αποκαλύπτει την εμπειρία του σχετικά με την διείσδυση του και την συνεισφορά του στην εξουδετέρωση ενός τρομοκρατικού θύλακα, κάτω από συνθήκες πίεσης, ενώ γίνεται λόγος και για τις τεχνικές που εξακολουθούν να περιλαμβάνουν διαδικασίες όπως ακρόαση, καταγραφή και απόδειξη πρόθεσης για τρομοκρατική ενέργεια.