Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Maleficent 2

Ανακοινώθηκαν και οι νέες προσθήκες του cast
30 Μαΐου 2018 13:53
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Maleficent 2

Τα γυρίσματα του Maleficent 2 άρχισαν μόλις χθες, ενώ το επιτελείο των ηθοποιών θα στελεχώσουν και άλλα ονόματα που πρόκειται να συμμετέχουν στο όλο project.

Το sequel αυτό της Disney έρχεται να συνεχίσει την ιστορία που ζωντάνεψε το 2014 με πρωταγωνίστριες την Angelina Jolie στον ρόλο της ‘κακιάς μάγισσας’ και την Elle Fanning που ερμήνευσε την ‘Πριγκίπισσα Aurora’. Πλέον και η γοητευτική Michelle Pfeiffer μας συστήνεται ως ‘Βασίλισσα Ingrith’, ένα νέο πρόσωπο στην κινηματογραφική συνέχεια του παραμυθιού της «Ωραίας Κοιμωμένης».

 

It's bring your mom to work day on the #Maleficent2 set!!!!! ✌?

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

 

Ultimate Photobomb #Maleficent2

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

Το στούντιο όμως ανακοίνωσε και τις φρέσκιες αφίξεις ηθοποιών όπως είναι ο Harris Dickinson που θα υποδυθεί τον ‘Πρίγκιπα Phillip’ ο οποίος ερωτεύεται την Aurora, αλλά και οι Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein και ο Robert Lindsay. Εκείνοι πάντως που θα επιστρέψουν στους γνώριμους ρόλους τους είναι οι: Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple, και η Lesley Manville.

Η Fanning θέλοντας να γιορτάσει την έναρξη της παραγωγής του Maleficent 2, μοιράστηκε με τους fans της στιγμιότυπα μέσα από προσωπικές αναρτήσεις της στο Instagram, με τον φωτογραφικό φακό να απαθανατίζει την ίδια και την Angelina Jolie σε πολύ εύθυμη διάθεση.