Νέες προσθήκες στο cast της ταινίας "Ford vs Ferrari"

Ο Christian Bale και ο Matt Damon έχουν ήδη υπογράψει ως πρωταγωνιστές
29 Μαΐου 2018 12:26
Νέες προσθήκες στο cast της ταινίας

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι για το ατιτλοφόρητο ακόμη φιλμ που εστιάζει στην ιστορική κόντρα μεταξύ Ford και Ferrari, έχουμε φρέσκιες αφίξεις όσον αφορά το επιτελείο των ηθοποιών. Ο James Mangold (Logan) εν προκειμένω θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη ενορχηστρώνοντας την δράση μίας ταινίας που θα πραγματευτεί τον τεράστιο ανταγωνισμό μεταξύ των δύο παραπάνω μεγάλων ονομάτων της αυτοκινητοβιομηχανίας. 

Ο Matt Damon και ο Christian Bale που εδώ θα ερμηνεύσουν κεντρικό ρόλο, θα πλαισιωθούν υποκριτικά από την Caitriona Balfe του Outlander και τον μικρούλη του A Quiet Place, Noah Jupe. Συγκεκριμένα, ο Matt Damon θα ενσαρκώσει τον Carroll Shelby που περιγράφεται ως ένας  “εκκεντρικός μηχανικός ο οποίος σχεδιάζει από το μηδέν το Ford GT 40, το αυτοκίνητο που μπορεί να κερδίσει την κούρσα του Le Mans το 1966”.

Ο Christian Bale με την σειρά του, θα υποδυθεί τον Ken Miles, έναν απίστευτα επιδέξιο Βρετανό οδηγό αγώνων, με την Caitriona Balfe να μας συστήνεται ως η σύζυγός του που συνιστά μία εξίσου ικανή οδηγό. Ο Noah Jupe θα είναι ο γιος του Miles, που ανησυχεί για τους κινδύνους με τους οποίους έρχεται αντιμέτωπος ο πατέρας του στην δουλειά του.  Τα γυρίσματα του όλου project αναμένεται να ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι στο Los Angeles, όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη από την Fox η ημερομηνία πρεμιέρας του έργου.