Ο Idris Elba θα πρωταγωνιστήσει στη νέα "Παναγία των Παρισίων"

To Netflix θα ζωντανέψει το παραμύθι της «Παναγίας των Παρισίων»
24 Μαΐου 2018 14:07
Ο Idris Elba θα πρωταγωνιστήσει στη νέα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα Idris Elba (Beasts of No Nation, Luther, Avengers: Infinity War) πρόκειται να ερμηνεύσει κεντρικό ρόλο στην διασκευή του κλασικού gothic παραμυθιού του Victor Hugo, The Hunchback of Notre Dame που ετοιμάζει το Netflix.

Ο διάσημος ηθοποιός θα αναλάβει επιπλέον καθήκοντα παραγωγού και σκηνοθέτη στην μοντέρνα αυτήν κινηματογραφική αφήγηση της «Παναγίας των Παρισίων» πέρα από την γνωστή animated μεταφορά της από την Disney το 1996. Να πούμε ότι το εν λόγω μυθιστόρημα είχε δημοσιευθεί το 1831,οπότε και τα γεγονότα τοποθετούνται χρονικά τον 19ο αιώνα, εστιάζοντας στον Κουασιμόδο, έναν δύσμορφο αλλά πολύ καλοσυνάτο και ευγενικό κωδωνοκρούστη ο οποίος ερωτεύεται την πανέμορφη τσιγγάνα Εσμεράλδα.

Θα είναι η δεύτερη συνεργασία του Idris Elba με το παραπάνω streaming δίκτυο μιας και έχουν ήδη κλείσει συμφωνία για την κωμωδία Turn Up Charlie, όπου ο ίδιος θα είναι πάλι επικεφαλής του cast αλλά και μέλος της εξωτερικής παραγωγής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Elba έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο φέτος με το δράμα Yardie που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Sundance, και απ’ ό,τι φαίνεται με το The Hunchback of Notre Dame σκοπεύει να καλλιεργήσει ακόμη περισσότερο την έφεσή του και στο πεδίο αυτό.