To Dark Universe μπορεί να είναι ζωντανό στη Universal

Δεύτερη ευκαιρία στο σύμπαν τεράτων;
22 Μαΐου 2018 20:31
To Dark Universe μπορεί να είναι ζωντανό στη Universal

Μετά την κάκιστη εμπορική και κριτική πορεία που είχε το πρόσφατο reboot της Μούμιας με τον Tom Cruise, τα πράγματα για το σύμπαν τεράτων που μόλις είχε δημιουργήσει η Universal, χειροτέρεψαν με το καλημέρα. Μάλιστα, οι παραγωγοί που είχαν προσληφθεί για τη διαχείριση του λεγόμενου Dark Universe, οι Alex Kurtzman και Chris Morgan αποχώρησαν τον περασμένο Νοέμβριο, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού το σύμπαν αυτό, έχοντας ως αποτέλεσμα την διακοπή πολλών ταινιών που σύντομα θα γυριζόντουσαν και ήταν μόλις βδομάδες μακριά πριν ξεκινήσουν να γυρίζονται. Έτσι, δόθηκε η εντύπωση πως όλα τελείωσαν για το franchise.

Τελικά, φαίνεται πως η μοίρα του Dark Universe θα καλυτερέψει και πως ακόμη δεν έχει πεθάνει εντελώς, διότι πρόσφατα ο καλλιτέχνης Robert Vargas είχε μια συνάντηση με τους ιθύνοντες στα στούντιο της Universal και έκανε ένα ενδιαφέρον post στο Instagram:

 Στην ανάρτηση του αναφέρει πως συμβαίνουν κάποια "τερατώδη πράγματα" και πως σύντομα θα μάθουμε περισσότερα. Το τι ακριβώς έκανε όμως δεν το γνωρίζουμε ακόμη, αλλά οι ενδείξεις λένε πως το Dark Universe θα ανακάμψει, μιας και υπάρχουν τα πρωτοκλασάτα ονόματα των ηθοποιών που το απαρτίζουν (Tom Cruise, Johnny Depp, Javier Bardem, Russell Crowe, Sofia Boutella) . Για την ιστορία, στα σκαριά της Universal υπήρχε το Invisible Man με τον Johnny Depp στον ομώνυμο ρόλο, το Dr. Jekyll με τον Russel Crowe -που εμφανίστηκε κιόλας στο The Mummy- και το The Bride of Frankenstein.