Ο Jake Gyllenhaal σε ρόλο κακού στο Spider-Man: Homecoming 2

Βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να παίξει απέναντι στον Tom Holland
21 Μαΐου 2018 20:05
Ο Jake Gyllenhaal σε ρόλο κακού στο Spider-Man: Homecoming 2

Μπορεί να έγινε ότι έγινε στο Avengers: Infinity War, αλλά το sequel του Spider-Man: Homecoming είναι προγραμματισμένο να βγει τον επόμενο χρόνο και το casting του συνεχίζεται κανονικά για το οποίο ακούστηκε ένα πολύ μεγάλο όνομα του Hollywood. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του THR, ο Jake Gyllenhaal βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να υποδυθεί τον κακό της υπόθεσης, που θα είναι ο Mysteriο, ένας εκ των παλαιότερων εχθρών του Spiderman. 

Πρόκειται για τον χαρακτήρα Quentin Beck και το σατανικό alter ego του, ο οποίος είναι μάγος στα ειδικά εφέ και δουλεύει ως κασκαντέρ σε μεγάλο στούντιο του Χόλιγουντ, έχοντας βλέψεις να γίνει μεγάλο όνομα στο σινεμά. Βέβαια, βλέποντας την καριέρα του στα ειδικά εφέ να βρίσκει αδιέξοδο αποφασίσει να γίνει ηθοποιός. Και εκεί απορρίπτεται εντελώς και δεν αποκτά τη φήμη και την αναγνωρισιμότητα που ήθελε. Συνειδητοποιεί όμως ότι η ειδικότητα στις ψευδαισθήσεις τον κάνει έναν πανούργο κακό. 

Επιπροσθέτως, το Variety σε δικό του ρεπορτάζ επιβεβαιώνει ότι ο διάσημος ηθοποιός είναι σε διαπραγματεύσεις και όχι ότι θα παίξει τον villain. Όμως, έχει ενδιαφέρον ότι κάνει λόγο για επιστροφή του Michael Keaton στο ρόλο του Vulture. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αυτούς τους δύο απέναντι στον Tom Holland του Spiderman. 

Το Spider-Man: Homecoming 2 δεν έχει ακόμη επίσημο τίτλο και αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2019.