Star Wars: Η Lucasfilm θα ήθελε μια ταινία με τον Lando

Βέβαια, μετά μάζεψε τα λόγια της λέγοντας πως έγινε παρεξήγηση
16 Μαΐου 2018 19:52
Star Wars: Η Lucasfilm θα ήθελε μια ταινία με τον Lando

Φαίνεται πως οι πρώτες αντιδράσεις μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του Solo: A Star Wars Story ήταν θετικές ως προς τον Han Solo του Alden Ehrenreich, αλλά κυρίως διθυραμβικές για τον νεαρό Lando Calrissian του Donald Glover, κάνοντας όλους τους fans να ζητούν μια ταινία αυτόν για πρωταγωνιστή. Μιλώντας στο Premiere France, μετά την πρεμιέρα του Solo στο Φεστιβάλ Καννών 2018, η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, αναφέρθηκε στο μέλλον του franchise και ποια θα ήταν τα επόμενα spinoffs που θα εργαστούν:

Νομίζουμε ότι το επόμενο spinoff θα είναι αφιερωμένο στον Lando Calrissian. Σαφώς και υπάρχουν πολλές ιστορίες να πούμε για τον Han και τον Chewbacca, αλλά ο Lando ακολουθεί. 

Προκαλώντας φυσικά πανικό με αυτή τη δήλωση στους απανταχού Star Wars fans και όσους αγαπούν τον συγκεκριμένο χαρακτήρα. Η χαρά τους κράτησε για λίγο αφού τη δήλωση αυτή -που ίσως να έγινε κατά λάθος- μάζεψε η Lucasfilm μέσω εκπροσώπου της, ρίχνοντας το φταίξιμο στην κακή μετάφραση από τα γαλλικά στα αγγλικά: 

Θα θέλαμε να πούμε μια ιστορία με τον Lando Calrissian κάποια στιγμή, αλλά τώρα δεν είναι του παρόντος. 

Το κατά πόσο αποτελεί παρεξήγηση αυτή η δήλωση μένει να φανεί, μιας και ο Glover συγκαταλέγεται στα highlights του Solo, βάσει των πρώτων reviews. Η πρεμιέρα του Solo: A Star Wars Story θα γίνει στις 24 Μαΐου στις ελληνικές αίθουσες.