Zombieland 2: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και το cast του

Τον Οκτώβριο του 2019 έρχεται το sequel της πιο σπαρταριστής ζόμπι-αποκάλυψης
16 Μαΐου 2018 15:19
Zombieland 2: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και το cast του

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι συνεργάτες και σεναριογράφοι του Deadpool I,II, ο Rhett Reese και ο Paul Wernick επιμελούνται τα κείμενα του Zombieland 2, της κινηματογραφικής συνέχεια της μεταποκαλυπτικής μαύρης κωμωδίας που είδαμε το 2009.

Σε πρόσφατη συνέντευξή τους στο Vulture είπαν πως προσδοκούν το νέο κεφάλαιο που θα προστεθεί στην ιστορία να προβληθεί στο σινεμά τον Οκτώβριο του 2019. Μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσαν ότι το βασικό cast της πρώτης ταινίας η οποία σημείωσε παγκοσμίως $102.4 εκατ., θα επανέλθει στους γνώριμους ρόλους του.

O Wernick δήλωσε χαρακτηριστικά επ’ αυτού: «Πάμε για την 10η επέτειο του ‘Zombieland’. Το ‘Zombieland’ βγήκε τον Οκτώβριο του 2009. Δεν ξέρουμε τι παίρνει κανείς σε κάποιον για την 10η επέτειό του, αλλά μπορεί και να είναι  ένα ‘Zombieland 2’... Αυτό το πράγμα ελπίζουμε να το γυρίσουμε στις αρχές του 2019 για την κυκλοφορία του τον Οκτώβριο του 2019. Μαζί με το αρχικό cast, παρεμπιπτόντως. Επεξεργαζόμαστε πληροφορίες που δεν μπορούμε να τις μοιραζόμαστε όλες αυτή τη στιγμή, αλλά μπορούμε απλώς να πούμε ότι πιστεύουμε πως πολύ σύντομα θα εκπληρώσουμε την επιθυμία των fans του ‘Zombieland’ που ελπίζουν σε ένα ‘Zombieland 2’».

Οπότε οι Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone και η Abigail Breslin θα προσπαθήσουν και πάλι να επιβιώσουν από τους ζωντανούς-νεκρούς, χωρίς να σημαίνει ότι επειδή ήρθε το τέλος του κόσμου πρέπει να τα βάψουν και μαύρα!