Οι αρχικοί Avengers σφράγισαν τη φιλία τους χτυπώντας τα ίδια tattoo

Η τρελή ιδέα της Scarlet Johansson!
11 Μαΐου 2018 14:22
Οι αρχικοί Avengers σφράγισαν τη φιλία τους χτυπώντας τα ίδια tattoo

Μια τρελή ιδέα είχε η Scarlet Johansson μετά την επιτυχία του Avengers: Infinity War, την οποία ήθελε να πραγματοποιήσει με τους αρχικούς έξι Avengers. Οι Robert Downey Jr., Jeremy Renner, Chris Hemsworth και Chris Evans, μαζί με τη Scarlet φυσικά, χτύπησαν το ίδιο tattoo για να θυμηθούν πως ξεκίνησε αυτό το ανεπανάληπτο ταξίδι τους πριν από 10 χρόνια στο The Avengers. 

Ο RDJ πόσταρε στο Instagram του φωτογραφίες και βίντεο που αποκάλυπταν την όλη διαδικασία καθώς αυτός και οι άλλοι τέσσερις αρχικοί Avengers έκαναν...ταιριαστά tattoo. Το σχέδιο που χτύπησαν είναι το "Α" από το λογότυπο των Avengers μέσα στον αριθμό 6, συμβολίζοντας τους πρωτοπόρους του MCU. 

Μόνο ο Chris Evans έλειπε από την παρέα, αν και χτύπησε το ταττού του στη Νέα Υόρκη, ενώ ο Mark Ruffalo ήταν ο μόνος που δεν χτύπησε το αναμνηστικό tattoo. Αντιλαμβανόμαστε ότι θα υπάρξουν πολλοί fans της Marvel που θα χτυπήσουν το ίδιο tattoo, καθώς θα τους θυμίζει πως όλα ξεκίνησαν στο Phase 1. 

 

And last but certainly not least to the #firstavenger my brother #ChrisEvans “Now we are one...” @renner4real @chrishemsworth #scarlettjohansson #chrisevans ? @jimmy_rich and tattoos @joshualord

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) στις

Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί οι fans που ξεκίνησαν θεωρίες πως το συγκεκριμένο tattoo έχει σχέση με το ατιτλοφόρητο Avengers 4, κάτι που ακούγεται τραβηγμένο.