O James Marsden είναι σε διαπραγματεύσεις για το "In the Tall Grass"

Ο πρωταγωνιστής του Westworld ίσως παίξει στην μεταφορά ενός ακόμη έργου του King
10 Μαΐου 2018 15:30
O James Marsden είναι σε διαπραγματεύσεις για το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο James Marsden (X-Men movies) είναι σε διαπραγματεύσεις για το εάν θα υπογράψει  με το Netflix για την διασκευή του ‘In the Tall Grass’, ενός ακόμη έργου του Stephen King.

Η υπόθεση του μυθιστορήματος αυτού εστιάζει σε έναν αδερφό και μία αδερφή οι οποίοι μπαίνουν σε ένα χωράφι στο Kansas αφού ξαφνικά ακούνε ένα μικρό αγόρι να καλεί σε βοήθεια, μόνο και μόνο για να ανακαλύψουν ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν από εκείνο το μέρος. Το σενάριο και την σκηνοθεσία θα επιμεληθεί ο Vincenzo Natali, γνωστός για τα sci-fi θρίλερ Cube και Splice.

Ο πρωταγωνιστής του Westworld αν επιβεβαιώσει την συμμετοχή του στο όλο εγχείρημα ενδεχομένως να γίνει και αυτός μέλος του θεάματος που καταδύεται στο σύμπαν του πιο δημοφιλούς παραμυθά τρόμου. Την διετία αυτή μάλιστα πολλές από τις ιστορίες του King έχουν ζωντανέψει στην μικρή και την μεγάλη οθόνη όπως τα: IT, The Dark Tower, 1922 και το Gerald’s Game, με τα δύο αυτά τελευταία να αποτελούν επίσης δύο παραγωγές του Netflix.

Τα γυρίσματα για το In the Tall Grass αναμένεται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι στο Toronto.