"Us": Ο Jordan Peele μετά το Get Out έχει στα σκαριά νέο θρίλερ 

Οι Winston Duke, Lupita Nyong’o και η Elisabeth Moss υπέγραψαν ήδη για το cast

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ δημιουργός Jordan Peele, έπειτα από το Get Out ετοιμάζει καινούργιο θρίλερ το οποίο τιτλοφορείται ως Us. Οι πρωταγωνιστές του Black Panther, o Winston Duke (Avenger: Infinity War, Person of Interest, Modern Family)και η Lupita Nyong’o (12 Years a Slave), όπως επίσης η Elisabeth Moss από το μεταποκαλυπτικό σόου The Handmaid's Tale, πρόκειται να αναλάβουν κεντρικούς ρόλους γι’ αυτό το φρέσκο project της Universal. 

Προς το παρόν δεν έχει αποκαλυφθεί ποια θα είναι ακριβώς η πλοκή του φιλμ, απλώς το ότι θα αφορά δύο ζευγάρια, το ένα λευκών και το άλλο έγχρωμων. Ο Peele μεταξύ άλλων θα λειτουργήσει και ως σεναριογράφος για την νέα ταινία που αναμένεται να σκηνοθετήσει, ενώ θα επωμιστεί και καθήκοντα παραγωγού μέσω της εταιρείας του, Monkeypaw Productions, μαζί και με τους Sean McKittrick και Jason Blum.

Το ντεμπούτο του Us έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α. στις 15 Μαρτίου του 2019.

0 σχολια