Ο Mark Hamill ξεστόμισε spoiler για το Solo: A Star Wars Story

Του ξέφυγε του Luke
08 Μαΐου 2018 12:43
Ο Mark Hamill ξεστόμισε spoiler για το Solo: A Star Wars Story

Δεν κρατήθηκε ο Mark Hamill κατα τη διάρκεια ενός podcast στο οποίο μιλούσε όντας καλεσμένος και ξεστόμισε ένα spoiler για το επερχόμενο Solo: A Star Wars Story. Προχωρήστε με δική σας ευθύνη παρακάτω καθώς

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS


Την ώρα που ο Luke Skywalker ερωτήθηκε για την πίστη του C-3PO στη οικογένεια των Skywalker -κάτι που ξεκίνησε με τον Anakin να τον κατασκευάζει στον Tatooine, του ξέφυγε μια cameo εμφάνιση για την επερχόμενη Star Wars ταινία με πρωταγωνιστή τον Han Solo: 

Ο Daniels ήταν τόσο χαρούμενος γιατί είναι σε κάθε Star Wars ταινία. Σε κάθεμιά. Ήταν στα Prequels, ήταν στο Rogue One, είναι τώρα στο Solo....Ουπς! Ελπίζω αυτό να μην είναι...εεε...αλλά τέλος πάντων είναι σε κάθε. Star Wars. Ταινία. Δεν είναι καμιά τοση δα αποκάλυψη, όλοι οι Star Wars fans τον αναμένουν να είναι σε κάθε ταινία. 

Υπάρχουν τρόποι να εμφανιστούν οι λατρεμένοι Artoo και Threepio στην spinoff ταινία και να μην διαταράξουν την canon ιστορία. Άλλωστε τα droids υπηρετούσαν τον γερουσιαστή του Alderaan, Bail Organa, και τον συνόδευσαν σε πολλές αποστολές, κάτι που είδαμε και στο Star Wars Rebels.

Πάντως η εμφάνιση του διδύμου στο Rogue One δεν είχε αγαπηθεί από όλο το κοινό και κατακρίθηκε από μια μερίδα, όμως δεν γίνεται να λείπουν μιας και σύμφωνα με το lore του σύμπαντος, βρίσκονται κοντά σε όλα τα γεγονότα σαν παρατηρητές. 

Μένει να δούμε πως θα εμφανιστούν στο SOLO: A Star Wars Story στις 24 Μαΐου του 2018.