Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές για το "The Sound Of Philadelphia"

Οι Matthias Schoenaerts, Garrett Hedlund και Scoot McNairy υπέγραψαν για το noir δράμα
05 Μαΐου 2018 05:08
Βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές για το

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Matthias Schoenaerts (The Danish Girl) και ο Garrett Hedlund (Mudbound) αποτελούν πλέον και επίσημα μέλη του cast του The Sound of Philadelphia, ενώ υποκριτικά θα τους πλαισιώσει και ο ο Scoot McNairy (Halt and Catch Fire . Οι τρεις ηθοποιοί επιστρατεύτηκαν στην εν λόγω συμπαραγωγή Βελγίου, Γαλλίας και Η.Π.Α. που θα αφηγηθεί μία πολύ ιδιαίτερη ιστορία για την οικογένεια, τις φιλίες και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που θυσιάστηκαν στον βίαιο κόσμο της μαφίας της Φιλαδέλφεια.

Ο Schoenaerts θα υποδυθεί τον Peter Flood, ο οποίος εξακολουθεί να βασανίζεται από το θάνατο της αδελφής του και είναι διατεθειμένος να πληρώσει το όποιο τίμημα προκειμένου να πάρει εκδίκηση. Καθώς προσπαθεί να απομακρυνθεί από την οικογενειακή επιχείρηση, ο ξάδερφος του, ο Michael (Hedlund), με τον οποίο μεγάλωσε, γίνεται ολοένα και πιο ισχυρός στην ιεραρχία του εγκλήματος. Οι δύο άνδρες που τους ενώνουν στενοί δεσμοί συγγένειας αρχίζουν να βυθίζονται βαθύτερα σε έναν κύκλο αίματος, προδοσίας και αντιδικίας.

Οι παραγωγοί Christine Vachon (Carol), David Hinojosa (Beatriz at Dinner) της Killer Films, όπως επίσης οι Julien Madon (Macadam Stories)  και Aimée Buidine (A Bluebird in My Heart) της Cheyenne Films ανέλαβαν την χρηματοδότηση του εν λόγω αστυνομικού φιλμ. Η Protagonist Pictures αναμένεται να παρουσιάσει την ταινία στο 71ο Φεστιβάλ των Καννών και η Endeavor Content θα διανείμει το έργο στην Βόρεια Αμερική. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο Jérémie Guez (A Bluebird in My Heart), βασισμένο στο μυθιστόρημα του Pete Dexter, “Brotherly Love”.

Τα γυρίσματα του The Sound of Philadelphia  ξεκινούν φέτος τον Αύγουστο στην Φιλαδέλφεια.