"Leave No Trace" trailer: Ο Ben Foster στο νέο δράμα της Debra Granik

Η σκηνοθέτιδα του ‘Winter’s Bone’ μας παραδίδει μία ακόμη συγκλονιστική ιστορία
30 Απριλίου 2018 09:38

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Bleecker Street έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για το Leave No Trace, ένα φρέσκο κοινωνικό δράμα που φέρει την υπογραφή της υποψήφιας για Όσκαρ δημιουργού του Winter’s Bone, Debra Granik.

Το φιλμ που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Peter Rock με τίτλο “My Abandonment”, επικεντρώνεται σε έναν άνδρα εν ονόματι Will (Ben Foster) ο οποίος ζει μαζί με την δωδεκάχρονη κόρη του (Thomasin Harcourt McKenzie) στην άγρια φύση ενός δάσους στο Portland, του Oregon.

Έχοντας υποφέρει από την  μετατραυματική διαταραχή του στρες που του άφησε η θητεία του στο Ιράκ, ο Will έχει επιλέξει να διαβιεί απομονωμένος από τον υπόλοιπο κόσμο, μακρυά από της ανέσεις της σύγχρονης εποχής. Όταν τελικά εξαναγκάζονται από τις αρχές να αφήσουν την προσωρινή αυτοσχέδια κατοικία τους, γονέας και παιδί έρχονται αντιμέτωποι με τις επιταγές της μοντέρνας πραγματικότητας χωρίς να είναι προετοιμασμένοι για την επαναπροσαρμογή τους στα πρότυπα της σημερινής κοινωνίας.

Η ταινία έχει πραγματοποιήσει ένα πέρασμα και από το προηγούμενο Sundance Film Festival, εισπράττοντας πολύ θετικά σχόλια.

Η πρεμιέρα του Leave No Trace στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες έχει δρομολογηθεί για τις 29 Ιουνίου του 2018.