"Angel Face" trailer: Η Marion Cotillard εντυπωσιάζει σε ένα σύγχρονο δράμα

Η σχέση μητέρας και κόρης περνάει από σαράντα κύματα
30 Απριλίου 2018 07:45

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε νέο trailer για το Angel Face, ένα μοντέρνο κοινωνικό δράμα που έχει την υπογραφή της Vanessa Filho, η οποία επιχειρεί να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, ενώ η βραβευμένη με Όσκαρ Marion Cotillard (La Vie en rose) αναλαμβάνει εν προκειμένω πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η εν λόγω ταινία που φέρει τον πρωτότυπο τίτλο Guele d’ange αναμένεται να πραγματοποιήσει το πέρασμά του και από φετινό 71ο Φεστιβάλ των Καννών που θα αρχίσει προσεχώς, στις 8 Μαΐου του 2018. Θα συμμετέχει στην κατηγορία “Un Certain Regard” και ήδη ακούγεται ως ένα από τα φαβορί του συγκεκριμένου διαγωνιστικού κομματιού.

Ο κεντρικός άξονας του έργου περιστρέφεται γύρω από μία ανύπαντρη μητέρα, την Marlene, η οποία ζει μαζί με την οκτάχρονη κόρη της, Elli, σε μία μικρή πόλη κοντά στην Γαλλική Ριβιέρα. Μια μέρα, η Marlene εγκαταλείπει απροειδοποίητα το παιδί της για να ακολουθήσει έναν άνδρα που γνώρισε σε κάποια βραδινή της έξοδο. Το κορίτσι καλείται πια να αφομοιώσει τα τωρινά δεδομένα όπως και τον πόνο που της άφησε η άξαφνη φυγή της μητέρας της.

Το σενάριο του Angel Face επιμελήθηκαν οι Alain Dias και François Pirot. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer: