Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot | To νέο trailer παραδίδει μαθήματα ζωής

Ο Joaquin Phoenix μαγεύει με μία ακόμη ερμηνεία του
28 Απριλίου 2018 06:15
Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot | To νέο trailer παραδίδει μαθήματα ζωής

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Amazon Studios έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το βιογραφικό δράμα Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot, το οποίο βασίζεται στην ζωή του John Callahan, με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix (You Were Never Really Here).

Τον διάσημο ηθοποιό πλαισιώνουν υποκριτικά ο Jonah Hill, η Rooney Mara και ο Jack Black. To cast συμπληρώνουν επίσης οι: Carrie Brownstein, Beth Ditto και ο Kim Gordon.

Έπειτα από ένα σοβαρό το αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο John Callahan (Phoenix) που έμελε να γίνει ένας από τους πιο διάσημους καρτουνίστες του κόσμου, παραλίγο να καταλήξει μοιραία. Το τελευταίο πράγμα που προτίθεται να κάνει είναι να σταματήσει να πίνει. Ωστόσο όταν ξεκινάει απρόθυμα ένα πρόγραμμα θεραπείας  μετά από παρότρυνση της φιλενάδας του (Mara) και ενός χαρισματικού υποστηρικτή (Hill) ο Callahan ανακαλύπτει κάτι που θα τον κάνει να αναθεωρήσει την στάση του απέναντι στα πράγματα. Η αγάπη του να σχεδιάζει βρίσκει δημιουργική διέξοδο και μέσω αυτής μεταμορφώνεται σε έναν ανερχόμενο καλλιτέχνη καρτούν στο Portland. Χάρη στη θεραπευτική τέχνη της ζωγραφικής νέοι δρόμοι φαίνεται να ανοίγονται πλέον μπροστά του.

Την σκηνοθεσία του φιλμ υπογράφει ο υποψήφιος για Όσκαρ Gus Van Sant (Good Will Hunting, Milk) ο οποίος επιμελήθηκε το σενάριο μαζί και με τους Jack Gibson, William Andrew Eatman αλλά και τον ίδιο τον Callahan.

Η πρεμιέρα του Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot έχει δρομολογηθεί στις Η.Π.Α. για τις 11 Μαΐου του2018. Παρακάτω  μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό απόσπασμα: