Δείτε το νέο...απίθανο trailer του Incredibles 2!  

Η καλοκαιρινή επιστροφή της λατρεμένης superhero οικογένειας

Δείτε το νέο...απίθανο trailer του Incredibles 2!

Η Disney έδωσε στη κυκλοφορία το νεότερο και επίσημο trailer του The Incredibles 2 της Pixar και το οποίο σκηνοθετεί και πάλι ο Brad Bird. Σχεδόν 15 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, η αξιολάτρευτη superhero οικογένεια  προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα τάξη πραγμάτων που επικρατεί και θέλει τη Helen να σώζει τον κόσμο, ενώ ο κ. Απίθανος μένει πίσω στο σπίτι για να φροντίσει τα δύο έκρυθμα έφηβα παιδιά του, Violet και Dash, την ώρα που ο μικρός Jack-Jack αποκαλύπτει τις πολύ απρόβλεπτες δυνάμεις του. 

Το trailer αυτό όμως είναι πολύ πιο αποκαλυπτικό ως προς την πλοκή, καθώς μαθαίνουμε ποια είναι η επερχόμενη απειλή της οικογένειας Parr και μαζί με αυτό δόθηκε και η νέα αφίσα της ταινίας. 

Στην ταινία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Brad Bird συμπρωταγωνιστούν οι: Craig T. Nelson, Holly Hunter, Sarah Vowell, Huck Milner, Samuel L. Jackson, Bob Odenkirk, Catherine Keener, Jonathan Banks, Sophia Bush, και η Isabella Rossellini.

Οι Απίθανοι 2 θα κάνουν πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου στους ελληνικούς κινηματογράφους και παρακάτω μπορείτε να δείτε το ολοκαίνουργιο trailer.

Ροη ειδησεων