Fahrenheit 451: O Michael B. Jordan πιο εκρηκτικός από ποτέ στο νέο trailer

Ο Ramin Bahrani ζωντανεύει την γεμάτη στάχτες δυστοπία του Ray Bradbury
06 Απριλίου 2018 11:48
Fahrenheit 451: O Michael B. Jordan πιο εκρηκτικός από ποτέ στο νέο trailer

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Entertainment Weekly, βγήκε καινούργιο trailer για το Fahrenheit 451, το μεταποκαλυπτικό φιλμ του Ramin Bahrani (99 Homes), ένα project της HBO Films.

Ο σκηνοθέτης επεξεργάστηκε τους διαλόγους της ταινίας μαζί και με τον Amir Naderi (Vegas: Based on a True Story), δίνοντάς μας μία σύγχρονη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Ray Bradbury που κυκλοφόρησε το 1953. Στο εν λόγω δυσοίωνα φουτουριστικό δράμα τα γυρίσματα του οποίου έλαβαν χώρα στο Toronto, σε κεντρικές ερμηνείες βλέπουμε τον Michael B. Jordan (Black Panther, Creed) και τον Michael Shannon (Shape of Water, Man of Steel).

Ο βασικός άξονας του έργου  περιστρέφεται γύρω από τον Montag (Jordan), έναν πυροσβέστη ο οποίος πάει κόντρα στις εντολές του ανωτέρου του, του αρχηγού Beatty (Michael Shannon) να κάψει ότι βιβλίο υπάρχει.

Το cast συγκροτούν μεταξύ άλλων: η Sofia Boutella (The Mummy, Kingsman: The Secret Service) ως η Clarisse, η πληροφοριοδότης που μεταφέρει τα μηνύματα ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, του Montag και του Beatty, ενώ η Lilly Singh (Bad Moms) μας συστήνεται ως η Raven, μία ρεπόρτερ που ενθαρρύνει την προπαγάνδα του ισχύοντος καθεστώτος.

Παίζουν ακόμη οι: Laura Harrier, Keir Dullea, Martin Donovan, Grace Lynn Kung, και η Jane Moffatt.

Η αυλαία του Fahrenheit 451 έχει δρομολογηθεί να ανοίξει στις Η.Π.Α για τις 19 Μαΐου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer: