How to Talk to Girls at Parties: Στο νέο trailer o έρωτας καταφτάνει από άλλον πλανήτη

Ένας λάτρης της punk και μία εξωγήινη μπλέκουν σε απίθανες ρομαντικές περιπέτειες!
05 Απριλίου 2018 18:07
How to Talk to Girls at Parties: Στο νέο trailer o έρωτας καταφτάνει από άλλον πλανήτη

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Α24 έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer και αφίσα για το How to Talk to Girls at Parties, την κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Neil Gaiman (American Gods, Coraline).

Το φρέσκο αυτό sci-fi φιλμ που καταφτάνει το καλοκαίρι, σκηνοθέτησε ο John Cameron Mitchell (Hedwig and the Angry Inch), με τους Elle Fanning, Nicole Kidman και Alex Sharp να βρίσκονται σε κεντρικές ερμηνείες.

Η υπόθεση της ταινίας εστιάζει στον Enn (Alex Sharp), έναν συνεσταλμένο έφηβο που ζει στο Λονδίνο του 1977 και τα βράδια βρίσκει ευκαιρία να βρεθεί έξω κρυφά με τους κολλητούς του σε διάφορα punk πάρτι. Μια νύχτα συναντούν τυχαία μία περίεργη παρέα sexy συνομήλικων τους που φαίνονται σαν να έχουν έρθει από άλλον πλανήτη. Στην πραγματικότητα, όντως ισχύει κάτι τέτοιο, αφού έχουν επισκεφθεί την Γη για να ολοκληρώσουν ένα μυστηριώδες τελετουργικό διέλευσης. Αυτό βέβαια, δεν εμποδίζει τον Enn να ερωτευτεί την Zan (Elle Fanning), μια όμορφη και επαναστάτρια εξωγήινη, που παρά την αφοσίωσή της στην παράξενη αποικία της, ενθουσιάζεται με τον ίδιο. Μαζί ξεκινούν μία απίστευτη περιπέτεια μέσα στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα της λονδρέζικης punk rock σκηνής της δεκαετίας του ‘70, πυροδοτώντας αναπόφευκτα μία σειρά ξεσηκωτικών γεγονότων που θα οδηγήσουν στην τελική αναμέτρηση των γήινων οικοδεσποτών έναντι των νεοαφιχθέντων φιλοξενούμενών τους.

Το σενάριο επιμελήθηκε ο Mitchell μαζί και με την Philippa Goslett. Το soundtrack της ταινίας υπογράφουν οι Nico Muhly, Jamie Stewart της Xiu Xiu και η μπάντα Matmos. Ο συγγραφές του βιβλίου, Neil Gaiman έχει πόστο εξωτερικού παραγωγού εν προκειμένω, μαζί και με τους Howard Gertler, Iain Canning και Emile Sherman.

Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer και η αφίσα του How to Talk to Girls at Parties.