UPGRADE: To πρώτο trailer έχει splatter sci-fi σκηνικά και δίψα για εκδίκηση

Ο Leigh Whannell σκηνοθετεί ένα άγριο sci-fi θρίλερ εκδίκησης
04 Απριλίου 2018 19:57
UPGRADE: To πρώτο trailer έχει splatter sci-fi σκηνικά και δίψα για εκδίκηση

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, βγήκε το πρώτο trailer του UPGRADE, του καινούργιου θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που σκηνοθέτησε ο Leigh Whannell και στο οποίο κυρίαρχο ρόλο παίζει η εκδίκηση.

Ο σεναριογράφος των ταινιών Saw και Insidious, επιστρέφει δριμύτερος απ’ ό,τι φαίνεται. Το συγκεκριμένο project που επιμελήθηκε μπαίνει στο είδος του sci-fi με πολύ ανατρεπτικό τρόπο!

Κεντρική ερμηνεία εν προκειμένω έχει ο  Logan Marshall-Green (The Invitation, Prometheus, Spider-Man: Homecoming), που μας συστήνεται ως ο Grey Trace, ένας άνδρας του οποίου η σύζυγος δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του σε μία ληστεία που αφήνει τον ίδιο παράλυτο. Επιζητώντας εκδίκηση ο Trace θα έρθει σε επαφή με έναν δισεκατομμυριούχο επενδυτή που του προσφέρει μία πειραματική θεραπεία για την παράλυσή του. Η ανάκαμψή του επιτυγχάνεται με ένα εμφύτευμα που ονομάζεται STEM, αλλά η συσκευή αυτήν προσφέρει πολλά περισσότερα από δύο υγιή πόδια. Όταν αρχίζει να διερευνά τις νέες του δυνατότητες, ο πρωταγωνιστής μετατρέπεται σε μία δολοφονική μηχανή. Το φιλμ έκανε την πρεμιέρα του στο SXSW, όπου εισέπραξε και πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό. Το cast συμπληρώνει η Betty Gabriel (Get Out).

Η πρεμιέρα του Upgrade έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. την  1η Ιουνίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό trailer: