CARGO trailer: Ο Martin Freeman παλεύει με ζόμπι για να σώσει την κόρη του

Αγωνία, τρόμος και συγκίνηση σε μια διάσωση για γερά νεύρα!
03 Απριλίου 2018 03:10
CARGO trailer: Ο Martin Freeman παλεύει με ζόμπι για να σώσει την κόρη του

Το πρώτο trailer του Cargo δόθηκε στη δημοσιότητα, το οποίο μας ετοιμάζει για μια ιστορία επιβίωσης γεμάτη αγωνία, τρόμο και συγκίνηση, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια ταινία με ζόμπι. Ο Martin Freeman (The Hobbit Trilogy, Captain America Civil War, Sherlock) πρωταγωνιστεί στην ταινία ως ένας πατέρας που μετά τον θάνατο της γυναίκας του από τον θανατηφόρο ιό αναγκάζεται μόνος του να βρει κάποιον τρόπο και να τη σώσει. H ιστορία πατέρα-κόρης θα ξεδιπλωθεί μέσα σε 48 ώρες μιας και τόσος είναι ο χρόνος που του απομένει για να σώσει την κόρη του, καθώς ο Freeman έχει δαγκωθεί ήδη από άλλο ζόμπι.

Το απλό concept της ταινίας φαντάζει "μια από τα ίδια" αλλά όπως θα διαπιστώσετε και από το trailer έχει μερικές διαφορές και καλλιτεχνικές πινελιές που ίσως να το κάνουν να ξεχωρίσει αρκετά, φέρνοντας μας στο μυαλό ταινίες όπως το The Road (2009) του Cormac McCarthy.

H πρεμιέρα του CARGO αναμένεται να γίνει στο Tribecca Film Festival στις 18 Μαΐου, όμως το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα του και θα γίνει διαθέσιμο και εκεί μέσα στο 2018.